vrijdag 4 oktober 2013

Current Likes #7Beauty: Catrice Lip Balm 


De gekleurde Lip Balms vliegen je tegenwoordig om de oren. Door de bomen zie ik het bos niet meer, dus ik heb maar besloten om voor mijn oude maar vertrouwde Catrice te gaan. Ik ga alle andere Lip Balms niet eens proberen. Toevallig bevalt deze Lip Balm me gelijk heel goed. Ik heb Don't Think Just Pink, een mooi zacht roze kleurtje die je lippen een neutraal en fris kleurtje geven. 

Beauty: ELF Gezicht Primer


De laatste tijd vaak ELF in mijn Current Likes, ik begin het merk steeds meer te waarderen. Deze Mineral Infused Face Primer komt uit de Studio lijn van ELF. Ik heb voor het eerst echt het gevoel dat deze primer er voor zorgt dat mijn make-up langer blijft zitten en daarnaast lijkt het ook of ik mijn make-up makkelijker kan aanbrengen als ik de primer op heb. De primer brengt makkelijk en snel aan en ik gebruik hem tegenwoordig elke dag! Klik hier voor de review. 

Accessoire: Statement NecklacesOoh, how I love these necklaces. Zo mooi! Sowieso ben ik het laatste jaar meer van korte kettingen -voorheen was een lange ketting juist the way to go- maar deze twee zijn momenteel echt favoriet. Vooral de onderste vind ik prachtig. Past niet overal bij en ik draag hem dus ook niet te vaak, maar als ik hem draag, is het een outfit maker. Love it. Klik hier voor de shoplog. 

Fashion: Disco Pants Leggings


Nee het zijn geen echte, het zijn knock off Disco Pants! Deze glanzende disco leggings heb ik van Ebay en als ik ze draag, voel ik me net als Sandy in Grease. Ik combineer ze graag met truien of blousjes, die net iets langer zijn zodat mijn kont in ieder geval nog een beetje bedekt wordt. Ze zitten ook nog eens heerlijk dus een ideale comfortabele outfit! 

Fashion: Truien met printjes 


Het is herfst! En in Nederland betekent dat ook echt dat het koud wordt. Ik vind het persoonlijk niet erg -op al die regen na dan- want ik ben wel weer toe aan wat warmere kleding die net wat beter te combineren is. Momenteel ben ik vooral van de warme truien die zowel comfortabel zijn als er ontzettend leuk uitzien. 

Phone: iPhone 5


Ik ben nooit echt een Apple-aanhanger geweest. Eerder een anti. Ik had dan wel een iPod, maar over het algemeen vond -en vind- ik de meeste Apple producten way overpriced. Toch bleef de iPhone me altijd fascineren en zeker nu ongeveer íedereen om me heen er al één heeft (lees: mijn vriend, mijn ouders, mijn zus, mijn "schoonbroer"; ik liep gewoon voor schut!) zag ik hoe fijn de iPhone eigenlijk was. Inmiddels ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst en hoewel ik nog even moet wachten voor ik ook daadwerkelijk mee kan bellen, heb ik al genoeg plezier met het spelen van spelletjes of het bestellen van hoesjes... 

Series: Expeditie Robinson 2013


Toen de eerste reclames van Expeditie Robinson op tv kwamen, zat ik al op het puntje van mijn stoel. Ik vind het weer heerlijk om hier elke donderdagavond naar uit te kijken -en anders vrijdag op mijn laptop- en ook dit jaar is het weer ontzettend spannend. Beetje jammer dat mijn favoriet er vorige week al uit is gegaan, maar ach, ik zoek wel weer een nieuwe. 

15 opmerkingen:

 1. Wauw! Die sieraden vind ik echt to-die-for geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind truien met printjes ook erg leuk. Leuke likes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, expeditie robinson! Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke favorieten! De primer van ELF wil ik nog graag uitproberen. Zodra mijn primer op is, ga ik gelijk deze aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kettingen zijn echt TE leuk, love 'em!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke favorieten, vooral de kettingen. Ik ben juist van Apple overgegaan naar Samsung haha. Ik vind expeditie Robinson ook heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke favorieten die kettingen en die truien zijn echt heel leuk! En Expeditie Robinson, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die primer klinkt wel goed zeg!! Toffe leggings ook!

  BeantwoordenVerwijderen