zaterdag 24 augustus 2013

Glossybox Augustus '13

Het is weer tijd voor een Glossybox! Ik moet eerlijk zeggen, na de pareltjes van afgelopen twee maanden kan een nieuwe box eigenlijk alleen maar tegenvallen. Dat is ook een beetje gebeurd. Hoewel er drie producten in zitten waar ik onwijs blij mee ben, zitten er ook twee in waar ik niet warm of koud van word. Maar niet getreurd, de drie -naar mijn mening- leuke producten zijn ook écht leuk. Kijk mee wat er deze maand in de Glossybox zat.

Voor meer informatie over Glossybox verwijs ik je naar mijn eerste artikel of de Glossybox site!








And once again is het kaartje vernieuwd. Ditmaal moet je het kaartje niet horizontaal maar verticaal houden en is het meer een soort foldertje. Het thema deze maand is Sunkissed.



A quick overview...




Ten eerste een Facial Spritz van Anatomicals. Dit is denk ik de vierde of vijfde keer dat ik iets van Anatomicals in mijn Glossybox krijg en daarover hoor je mij niet klagen. Ik koop anders nooit wat van dit merk maar wat een fijne producten en wat een onwijs leuke verpakkingen. De Facial Spritz is voor een verfrissing door de dag heen en een make-up fixatie (vooral naar dit laatste ben ik benieuwd...). Er zitten lavendel en munt extracten in die de huid helpen te kalmeren en hydrateren. De Facial Spritz kost €8,30.



Voor een frisse en stralende lach zit er in deze box de "Smile-Kit": een Prodinent White Now tandpasta en Zendium mondwater. Het tandpastaatje is wel handig voor op reis en mondwater heb ik nog nooit geprobeerd, dus ik ben nieuwsgierig. Maar hoort dit wel echt in een Glossybox? Ik ben hiet niet echt van onder de indruk. €1,29 p/s.



Dit vind ik interessanter: de Re-Vita Lash van Bell. Dit product zou de groei van je wimpers stimuleren, en daarnaast de wimpers hydrateren en verzachten. Je moet het eenmaal daags aanbrengen op gereinigde oogleden. Ik ben ontzettend nieuwsgierig of dit ook daadwerkelijk werkt, maar daar hoor je later vast meer over. De Re-Vita Lash kost €9,50. Daarnaast een Blistex Lip Massage die "verzacht en verfrist" en daarnaast SPF 15 heeft. De Blistex Lip Massage kost €3,00.




Tenslotte een eyeshadow duo van ModelCo in Bronzed Goddess. Ik vind dit een hele mooie duo voor een neutrale look. Daarnaast is het setje makkelijk in je tas te gooien. De verpakking is heel strak en praktisch, maar ziet er ook nog mooi uit. Voor deze duo betaal je in de winkel €22,-.

Voor meer informatie over Glossybox verwijs ik je naar mijn eerste artikel of de Glossybox site! Wil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

5 opmerkingen:

  1. Leuke inhoud :)
    X
    PS doe je al mee aan mijn winactie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De inhoud vind ik niet zo heel bijzonder, maar zitten best leuke dingen in! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat hij iets tegenviel. Maar inderdaad, dat krijg je als de vorige twee zo leuk waren! Ik vind vooral de duo oogschaduw erg mooi! Ik koop eigenlijk altijd alleen bruine tinten. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de box niet zo bijzonder, het oogschaduw duo ziet er wel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen