maandag 5 augustus 2013

Free At Last

Hola,

As we speak, zit ik in het prachtige Griekenland. Kreta om precies te zijn. Samen met mijn lieve vriend zal ik hier twaalf dagen hoofdzakelijk op het strand vertoeven -dat hoop ik ten minste. Toch is een update wel even op zijn plaats.

Remember this little post? Ik was nogal gefrustreerd over mijn slechte punten en de reacties die ik daarop kreeg. Maar ik sloot af vol vertrouwen: "En zoals één van mijn vriendinnen ook zei, ik ga ze allemaal laten zien dat ik het wel kan. Ik ga nog harder leren en deze tentamens gewoon rocken. Het is wel goed." Vol blijdschap kan ik nu zeggen dat ik ál mijn hertentamens gewoon heb gehaald. En aangezien ik dit semester een extra vak heb gevolgd om eentje van vorig semester op te vangen, kan ik nu zeggen dat ik al de 120 ECTS die ik deze twee jaar moest halen binnen heb.
Ik hoef dus niets meer extra of opnieuw te doen volgend jaar, ik zit helemaal goed. Ik ben zo ontzettend trots op mezelf. BAM, zo doe je dat.

De eerste week van mijn vakantie heb ik een paar dagen in Houten gezeten met mijn vriend, waar we op het appartement en de kat van mijn zus en haar vriend paste. Heel gezellig. We zijn toen van daaruit ook nog een dagje naar Walibi geweest. De drie weken erna heb ik vooral gewerkt. Ik werd lekker veel ingepland en in die hitte is het helemaal niet erg om in de airco van een supermarkt te staan. O ja, en ik ben ook nog een paar dagen naar Zeeland geweest, waar mijn ouders zaten. Ook very nice.

Maar toch is mijn vakantie nu -zaterdagavond 3 augustus- pas echt begonnen. Ik heb vandaag mijn laatste werkdag gehad en morgennacht ga ik samen met mijn vriend op vakantie. Als jullie dit lezen ben ik er dus al, maar dat doet er even niet toe. Ik heb er onwijs veel zin in. Lekker niks doen, boekjes lezen, bruin worden, lekker eten en lekker drinken en vooral veel gezelligheid met mijn vriend. YES.

Er komen deze twee weken dus ook een stuk minder posts online. Ik heb wel wat artikelen klaar staan, maar zeker niet veel. Daarnaast ga ik op vakantie natuurlijk ook geen posts schrijven of lezen, dus tot over een tijdje!


Veel liefs DQ

5 opmerkingen:

 1. Veel plezier nog in Kreta! Ik ben er twee jaar geleden ook geweest en het is er echt geweldig mooi. Enjoy! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed meis! kun je extra van je vakantie genieten wetende dat je straks niets meer over hoeft te doen! :D Súperknap!
  Hele fijne vakantie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk Kreta! Griekenland blijft een heerlijk land om op vakantie te gaan. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je toch je tentamens gehaald hebt! Ze zeggen idd altijd "als ze zeggen dat je iets niet kan, moet je juist bewijzen dat je het wel kan!" en heel veel plezier in Griekenland! Mijn vakantie is alweer bijna voorbij, boehoe! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed van je tentamens! Heerlijk gevoel zal het zijn. Hoop dat je een leuke vakantie hebt/hebt gehad. Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen