vrijdag 2 augustus 2013

E.L.F. Producten

In mijn Current Likes liet ik al zien dat de ELF blush Fuchsia Fusion momenteel een favoriet is. Behalve deze blush had ik echter geen enkel ander product van ELF. Tijd om eens even op de site van ELF rond te kijken. ELF staat bekend om zijn goedkope make-up en goede schoonheidsproducten. Ik moet eerlijk zeggen, toen ik de site een uitgebreidere blik gunde, verbaasde ik me over de hoeveelheid producten. Gelukkig kon ik me behouden en heb ik het bij vijf verschillende producten gehouden, waarvan ik er vandaag vier ga laten zien.
ELF staat voor Eyes Lips Face. De producten zijn onderverdeeld in drie lijnen: Studio, Mineral en Essential. Ik heb van alle lijnen iets binnen. Ten eerste twee blushes van de Essential lijn in Innocence en Blushing. Daarnaast een lipstick van de Mineral lijn in Nicely Nude. Ten slotte de minerale gezichtsprimer van de Studio lijn. Van de Essential lijn heb ik tevens een nagellak -Coral Dream- maar die laat ik in een aparte review zien, die morgen online komt.

ELF Blushes - Essential
Ik heb voor twee nude kleurtjes gekozen aangezien die vrijwel altijd draagbaar zijn. Ik vind de verpakkingen leuk en handig. Zo kun je door het doorzichtige dekseltje gelijk zien welke kleur het is en door de rechthoekige, platte vorm zijn ze makkelijk te stapelen. Op de achterkant zit een klein stickertje met de naam van de blush. Daarnaast zit er een kwastje in het doosje -die ik bij het aanbrengen niet gebruik maar eventueel wel handig voor onderweg- en daaronder een klein spiegeltje.Innocence is een licht kleurtje met een roze ondertoon. Het geeft je gezicht een mooie blos met een heel natuurlijk effect. Je kan het opbouwen zodat het opvallender is, maar ik vind het juist wel fijn dat het bij deze kleur niet lijkt als alsof je make-up op hebt.Blushing heeft wel iets weg van Innocence, alleen is iets donkerder, meer roze een heeft gouden glitters. Het is echt een prachtig kleurtje waar ik nu al gek op ben. Blushing heeft goed veel pigment en geeft een prachtige kleur én glans aan je gezicht.

Deze blushes zijn te koop voor €2,50.

ELF Minerale Gezichtsprimer - Studio
Ik gebruik momenteel geen gezichtsprimer. Ik heb voorheen verschillende gebruikt -onder andere van Sephora en studio professional- maar was nooit echt onder de indruk. Bovendien waren enkele uit potjes en met mijn lange nagels is dat niet echt handig. Vandaar dat ik zeer nieuwsgierig was naar de minerale gezichtsprimer van ELF. Deze komt in een mooi, transparant flesje met een witte binnenkant, wat het geheel een strakke uitstraling geeft. Daarnaast is het materiaal van plastic waardoor hij niet zo zwaar is in je make-up tasje of snel kapot valt.


De primer zelf is een gel, wat ik erg fijn vind. De gezichtsprimer is snel en makkelijk aan te brengen, laat geen resten achter en daarnaast voelt het echt ontzettend zacht aan. Het aanbrengen van de primer is de eerste stap van je make-up routine. Ik laat het even intrekken en ga dan door met mijn BB cream. De primer zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten en met dit warme weer heb ik dat wel nodig. Ik vind het al met al echt een fijne primer en zal hem zeker in de toekomst blijven gebruiken.

De Minerale Gezichtsprimer is te koop voor €6,80.

ELF Lippenstift - Mineral

Ook bij de lippenstift ben ik voor een nude kleurtje gegaan, namelijk Nicely Nude. Deze kwam verpakt in een wit doosje met daarop de kleur aangegeven. Toen ik de lippenstift uit deze verpakking haalde was ik positief verrast. Wat een stijlvolle verpakking voor zo'n goedkope lippenstift. Hoe praktisch en leuk ik de verpakking van de blushes ook vind, die ogen toch een beetje goedkoop (die van de Essential lijn in ieder geval). De lippenstift zit in een strakke, zwarte, vierkante huls met onderop de naam van het kleurtje.


Nicely Nude is een roze kleur met een prachtige gouden shimmer. De lippenstift heeft veel pigment en is daardoor makkelijk aan te brengen. Daarnaast drogen mijn lippen totaal niet uit door de lippenstift, het voelt bijna een beetje voedend. Het enige nadeel is dat je de lijntjes van je lippen wel goed ziet door de lippenstift, maar ik denk dat dat eerder aan het kleurtje ligt dan aan de kwaliteit van de lippenstift. I must say, I'm impressed.  

De lippenstift is te koop voor €5,00.
 
E.L.F. Producten
Te koop: ELF Webshop
Uitgebreid assortiment van verschillende, aantrekkelijke producten voor een ontzettend goede, budget prijs. Voor ieder wat wils met de verschillende lijnen. De kwaliteit is goed en de verpakkingen zijn zowel mooi als praktisch.

9 opmerkingen:

 1. Fijne producten! ben wel benieuwd nara de face primer.. De lippenstift staat je heel mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Die blushes zien er echt pretty uit, en zó goedkoop. Woei, miss ook maar even op de site kijken. Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat veel, die lipstick staat je trouwens supergoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zelf ook heel wat e.l.f. producten, vooral uit de Studiolijn en de minerale lijn, en ik ben er ook erg tevreden van, zeker als je de prijs bekijkt. Die lipstick staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke producten en de lipstick staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen