zaterdag 12 januari 2013

In 2013

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik gek op boeken, films, series en muziek. Het leek me leuk om dit jaar verschillende lijstjes bij te houden van wat ik kijk, lees en luister. Hierdoor krijg ik een overzichtelijke verzameling van mijn interesses van dit jaar. Ik ga hiervoor een aparte pagina maken onder de naam In 2013. Deze kun je dus vinden naast mijn Startpagina, Over mij- en Contactpagina's. Daarnaast zal ik, als ik er een recensie over heb geschreven, de links toevoegen.

De lijstjes die ik bij ga houden zijn:

Film
Boeken
Series
Documentaires
Albums

Als ik een film in de bioscoop heb gezien, zal ik dat er expliciet bij vermelden. Verder ga ik dus niet alle muziek die ik luister noteren -dat is een beetje teveel van het goede- maar slechts de complete albums. Ik was in eerste instantie van plan om voor mezelf een challenge te zetten; dus bijvoorbeeld 300 films of 24 boeken in het hele jaar. Maar aangezien ik totaal geen idee heb wat ik nou eigenlijk kijk, lees en luister in twaalf maanden, begin ik er eerst zo maar mee. Eventueel volgend jaar een challenge...?

Bron: WeHeartIt
Ik hoop dat jullie allemaal even een kijkje gaan nemen bij mijn pagina, waar al ingevuld staat wat ik tot nu toe gedaan heb. Dit idee heb ik overigens van Dreamette (aanrader! hierop staan veel recensies van leuke boeken).


Liefs DQ

6 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik ben erg beniuewd wat je allemaal gaat lezen/kijken/luisteren :)
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. btw; Waar kan ik je volgen op GFC, ik zie het nergens staan?
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan nog niet! Maar misschien dat ik het deze week wel aanmaak ;)

   Verwijderen
 3. Ik ben helaas niet zo van het lezen :(
  Moet ik echt wel meer gaan doen!
  xo  christian  My Dutch Fashion Style  www.mydutchfashionstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk en handig idee om alles bij te houden!

  BeantwoordenVerwijderen