woensdag 16 januari 2013

Current Likes #1


Games: Tomb Raider Anniversary


Tomb Raider is echt één van mijn all time favourites als het op computergames aan komt. Ik speelde al met Lara Croft toen ik nog niet eens wist hoe een computer werkte (lees: vaders regelde alles). Anniversary is uitgebracht toen Tomb Raider tien jaar bestond -in 2007- en is geïnspireerd op het aller eerste spel. Ik ben laatst opnieuw aan dit spel begonnen en I'm hooked once again. Kan niet wachten op de nieuwe Tomb Raider!

Series: Once Upon a Time


Deze serie komt sinds een paar weken elke woensdag avond, en dan volgen gelijk twee afleveringen -van een uur per keer- achter elkaar. Ik vind het een leuke serie: leuk verhaal (ik ben gek op sprookjes), leuke hoofdpersonen (Ginnifer Goodwin JA) en er hangt gewoon een heerlijk sfeertje. Ik ben nu bij episode zeven van seizoen één, "The Heart is a Lonely Hunter", en ik heb al gezien dat ik er nog even tegenaan kan, want er is ook al een seizoen twee!

Nails: OPI - Kiss Me on My TulipsDit lakje uit de OPI Holland collectie staat in mijn top vijf van all time favourite nagellakken. Afgelopen week haalde ik hem weer uit mijn stash en ik blijf verliefd.

Music: Rihanna - Unapologetic
 

Ik vind het nieuwe album van Rihanna haar beste tot nu toe. Er zit van alles tussen en I'm hooked. De cover art is trouwens ook ontzettend gaaf, hoe stylish staan die bordeaux rode lippen en dat korte zwarte haar?

Interieur: Snowglobe

Dit schattige engeltje heb ik uit Oostenrijk meegenomen. Vroeger verzamelde ik sneeuwbollen, maar inmiddels ben ik ermee gestopt. Toch blijf ik een zwak houden voor deze leuke glazen bolletjes. Deze snowglobe is prachtig en ik vond het een leuke herinnering aan mijn wintersport vakantie.

Food: Milka Chocolade


Nog wat leuke souvenirtjes uit Oostenrijk: Milka chocolade repen. Om deze winterse tijden te overleven -er wordt nog even wat sneeuw tegen aangegooid om 2013 goed te beginnen- is chocolade altijd gepast. En in Oostenrijk verkopen ze ontzettend veel verschillende smaken. Liefde!

Zoals sommigen van jullie misschien wel zien, ben ik in het format van deze serie geïnspireerd door Annemerel. Haar blog had hier ook wel bij kunnen staan, want hoewel ik haar al tijden volg, ben ik momenteel lichtelijk verslaafd! Check her out!

Liefs DQ

8 opmerkingen:

 1. Leuke current likes. Chocola hoort er natuurlijk zeker bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke foto's! :) Vind vooral je OPI lakje heel mooi. En Once Upon A Time kijk ik ook, al is het niet mijn favoriete serie, het is leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Choclade is altijd een goede combinatie. :)
  En ik vind je lakje van OPI echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's
  die roze nagellak is erg mooi, een chocolade is erg lekker!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die nagellak is super! En ooh, milka chocolade, hmmm<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De nagellak is echt mooi.
  Ik ben ook een trouwe Once Upon a Time kijker, leuke serie!

  BeantwoordenVerwijderen