zondag 8 november 2015

Blux Box Oktober

Vorige maand werd het al aangekondigd; vanaf nu zou ik de Blux Box gaan ontvangen. Altijd spannend om iets nieuws te krijgen, al hoop ik dat het nu ietwat duurzamer is; die veranderingen continu zijn vrij vermoeiend. De laatste tijd vraag ik mezelf steeds vaker of ik nog wel geld uit wil geven aan een maandelijkse beautybox, maar het cadeautje blijft me elke maand toch overhalen. Kijk met me mee naar de eerste Blux Box.







Ga ik iets over het doosje zeggen? Ja, ik ga iets over het doosje zeggen. Mooie kleur, handig formaat (hoewel helaas net niet dezelfde vorm als de vorige box, dus dat wordt een aparte stapel in mijn rek... sjongejonge) en de binnenkant is verrassend leuk!


Ten eerste twee producten van Unani. Een dagcrème en een nachtcrème, ter waarde van €16 en €18. Hoewel ik normaal gesproken te lui ben om gebruik te maken van twee verschillende crèmes (eerlijk is eerlijk, vaak ben ik te lui om überhaupt gebruik te maken van een crème) en ik dus in het bezit ben van een gezichtscrème voor dag én nacht, ben ik wel blij met deze producten. Handige kleine tubes die je makkelijk mee op reis kan nemen.


Aangezien ik deze blogpost schrijf nadat ik de box al een tijdje in huis heb, kan ik al enigszins een mening geven over de producten. Zo ben ik met dit product, de parfumroller van Harvey Prince (€18,65), ontzettend blij. Super handig voor in je tas en doordat je niet zo opvallend hoeft te sprayen, doe ik 'm ook met liefde even op in de trein, in college of lopend. Het is niet gelijk mijn lievelingsgeur, maar wel erg lekker.


Deze lipstick is van het merk Bellapierre en heeft een waarde van €20. Een neutraal kleurtje wat ik normaal niet zo heel snel gebruik.


Twee producten die ik dagelijks gebruik en dus altijd van pas komen: een mascara en een zwart oogpotlood. De mascara is van het merk Modelco en kost normaal €24. Het oogpotlood is van het voor mij onbekende merk Lord & Berry en kost normaal €16 (de full size is twee keer zo groot).

Al met al een leuke box. Vooral het parfum vind ik erg leuk, en verder zal alles goed van pas komen (behalve misschien de lipstick). Ik ben nog niet helemaal onder de indruk, maar ik vind de box leuk genoeg om voorlopig lid te blijven. Ik ben benieuwd.

15 opmerkingen:

  1. oh wauw! Een parfumroller! Dat klinkt echt ideaal inderdaad! Ik vind het altijd een beetje asociaal om in het openbaar in de ronde te spuiten met een bus deodorant of een fles parfum. Dit klinkt als een hele goede uitkomst als je jezelf toch even wilt 'opfrissen'.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. parfumrollers zijn idd heel handig ik heb een alchol vrije parfum roller rijkt zo lekker. De geur blijft alleen niet zo heel lang, maar meer rollen op een dag vind ik niet erg,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. niet leuk wat heb ik vandaag? Rijkt moet ruikt zijn....

      Verwijderen
    2. Hahaha soms heb je van die dagen ;) Ik ook het idee dat 'ie iets minder lang blijft hangen, maar als je 'm opdoet is die wel weer veel intenser (of ik doe teveel op..;)). X

      Verwijderen
  3. Leuk!! Ik ken die hele blue box niet. Maar ik ben wel blij verrast door je blogje hierover.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De lipstick lijkt me heel mooi!
    Jammer toch wel dat de boxen andere groottes hebben, dat is inderdaad niet handig haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de inhoud wel leuk! De lipstick spreekt mij juist aan, volgens mij is Bella Pierre wel een fijn merk! Hopelijk gaan ze nu niet na een paar maanden weer van boxnaam veranderen inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de inhoud wel leuk! De lipstick spreekt mij juist aan, volgens mij is Bella Pierre wel een fijn merk! Hopelijk gaan ze nu niet na een paar maanden weer van boxnaam veranderen inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wouw ik vind het een mooie inhoud! echt een mooie box
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind de inhoud leuk, merken die ik niet ken. Ik snap echter wel je punt en zou niet super enthousiast zijn maar ook weer niet het abonnement opzeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow! Wat leuk! Ik kende de blux box nog niet. Leuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oei en ik vind de lipstick kleur net supermooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het is een luxe box! Dat wel. ziet er zeer deftig uit. Ergens wil ik ook niet 20 EUR aan een box uitgeven maar het is inderdaad zo verleidelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. €14,95 in dit geval, dus dat scheelt toch weer wat haha ;) X

      Verwijderen
  12. Wat een mooie inhoud! Ik kende deze box nog niet, maar ziet er leuk uit!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen