vrijdag 6 november 2015

Plog 27-10-15 Tentamen, herfst en chillbillen

Vandaag weer een korte plog! Een plog waarin mijn spannende en hippe leven goed naar voren komt. Zo komt er een tentamen voor mijn Masterstudie voorbij, een Batman comic, een Star Wars agenda, weinig sociaal contact en de Sims 4. Spanning en sensatie dames en heren.


Goedemorgen! Ik heb om 13:00 een tentamen Cognition and Process en lees nog even de abstracts van de verplichte artikelen over. Ik vond de stof vrij moeilijk, dus ben een beetje angstig voor het tentamen. Ook plaats ik een fotootje op Instagram, waar ik momenteel nogal verslaafd aan ben. Studie ontwijkend gedrag zullen we het maar noemen?


Een simpele outfit of the day. Warm en comfortabel. Ook heb ik sinds een tijdje weer een bril die ook daadwerkelijk de sterkte heeft die ik nodig heb (mijn ogen zijn sinds mijn vorige bril een stuk achteruit gegaan), dus ik kan gewoon weer een bril op in plaats van lenzen in als ik uit de deur ga! Wat een feest.


Op het fietsje naar Breda Centraal.


Waar ik een zakje gezonde appelpartjes koop en een soort oatmeal smoothie; helemaal in stijl van de gezonde levensstijl die nu lekker hip is. Rond 10 over half 1 kom ik in Tilburg aan.


Nog meer hipheid; ik maak kunstzinnige herfstfotootjes met mooie kleuren, bladeren op de grond en zelfs een door-de-bomen-schijnend-zonnetje.


Om 13:00 had ik tentamen en ik gok dat ik anderhalf uur later naar buiten liep. Niet erg blij en vrij ontevreden, maar laten we daar verder maar niet te diep op ingaan. Het risico van het student-zijn.


Met het treintje weer naar Breda. In plaats van gelijk naar huis te gaan, fietste ik nog even naar mijn vriend (die in Breda woont) want daar was een pakketje voor mij binnengekomen die ik eigenlijk gelijk wel wilde hebben.


Huppakee. Overigens heb ik de terugweg mijn app (Runkeeper; waarmee je dus ook andere activiteiten kan bijhouden) aan laten staan toen ik de Hema inging en bij mijn vriend ben langs geweest, dus die tijd/snelheid klopt niet.


Toen ik thuis kwam lag deze graphic novel op me te wachten, dus ik was weer blij.


Batman: The Killing Joke is een "klassieker" als het om comics gaat en ik had een deluxe edition besteld (vooral omdat ik nergens de "normale variant" meer kon vinden, maar dat terzijde) die er zelfs onder de omslag onwijs mooi is.


Dit pareltje ging ik bij mijn vriend ophalen: mijn nieuwe Moleskine agenda voor 2016. Lijkt ontzettend op mijn huidige agenda (de linkse), maar dit was de enige variant in mijn stijl; met aparte notitiepagina's per week (ik vond de R2D2 en C3PO covers namelijk ook heel tof, maar die waren alleen voor andere agenda's beschikbaar).


Op weg naar mijn vriend fietste ik even langs de Hema, aangezien ik 's ochtends mijn gezichtspoeder kapot had laten vallen (waar ik zo chagrijnig over was dat ik er geen foto van heb gemaakt). Behalve een nieuwe poeder, kocht ik ook een mooie lipliner (die ik overigens in de foto met de Batman comic op heb).


Ik was eigenlijk van plan weer te gaan studeren in de avond, maar ik was er mentaal nog niet aan toe wéér in de boeken te duiken. Dus ik besloot even te gaan Simsen. Even een bruiloftje tussendoor kan nooit kwaad. Overigens is het avondeten hier dus al gepasseerd, maar daar heb ik weer geen foto van gemaakt. Ik ben een topplogger.


Het nieuwe seizoen van Geordie Shore is weer begonnen! Mijn ultieme guilty pleasure. Trouw heb ik gelijk de eerste aflevering gekeken onder het genot van een stukje taart; waarmee ik gelijk de hippe gezonde levensstijl die ik zo mooi aanhield deze dag verpest.


Vervolgens lees ik al een beetje in mijn comic, duik ik in Inferno van Dan Brown en ga rond 2 uur slapen (ondanks dat het horloge 12 uur zegt; Inferno was erg verslavend en ik moest 'm gewoon uitlezen). Slaap lekker!

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie herfstbeelden allemaal! En mja, ik ben ook helemaal verslingerd aan IG.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke plog! Wat is de cover van de graphic novel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat leuk zo'n kijkje achter de schermen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Ik hoop dat je tentamen goed is gegaan!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Je graphic novel ziet er erg tof uit! Hopelijk krijg je een voldoende voor je tentamen!

  BeantwoordenVerwijderen