vrijdag 26 september 2014

Current Likes #20



Beauty: Essence Hello Autumn Palette


Vrij veel beauty en fashion deze keer. Zo kocht ik sinds een lange tijd weer wat uit een Limited Edition van Essence, namelijk het Walk In The Park-palette. Ik heb 'm inmiddels al regelmatig gebruikt en vooral het goud/bruine kleurtje links vind ik prachtig!

Beauty: Color Sensational Juicy Bubblegum


Ook kocht ik een nieuw lipkleurtje, Juicy Bubblegum. De colorsensationals van Maybelline waren namelijk in de aanbieding en ik was wel benieuwd naar deze lipsticks. Daarnaast ben ik gek op dit soort kleurtjes en dit is zeker een nieuwe favoriet.

Hoewel het nogal hypocriet is om dit product én als favoriet te bestempelen én te gaan vermelden wat ik nu ga doen, doe ik het toch: ik koop normaal nooit wat van Maybelline en toen ik thuis was, realiseerde ik me ineens weer waarom: dit merk laat derden op dieren testen voor hun producten. Dom! Normaal hou ik hier echt rekening mee (zo koop ik nooit van merken als MAC). Jammer maar helaas, nu heb ik 'm al gekocht. Ik wil het alleen even noteren zodat (mocht je hier rekening mee houden) je het in je achterhoofd kan houden. Overigens veroordeel ik niemand: iedereen moet zelf weten wat 'ie doet. Ikzelf ben bijvoorbeeld ook geen vegetariër.

Beauty: Kleancolor 


Ik was op zoek naar de perfecte witte nagellak, vond deze bij Kleancolor en kocht er gelijk twee andere nagellakken bij. Ik vind ze allemaal ontzettend leuk, maar White blijft mijn favoriet.

 Fashion: H&M Jurkje


Dit jurkje kwam al voorbij in mijn laatste plog, maar ik ben er helemaal gek op! Ik vind het zo tof dat het lijkt alsof ik zo fashionable ben dat ik 's ochtends deze combinatie van een leren rokje met een wit los shirtje heb samengesteld, terwijl ik eigenlijk gewoon simpel een kant-en-klaar jurkje uit de kast heb getrokken.

Decoratie: Kaarsenhoudertjes Xenos


I'm in love! Alleen al door deze twee kaarsenhoudertjes wil ik weer dagelijks terug naar de Xenos. Ik vergeet altijd hoeveel leuke dingen ze daar verkopen! Bovendien wordt het koude weer en het feit dat het zo vroeg donker wordt zo ook weer een stuk aangenamer...

Fashion: H&M Boots


Deze heerlijke schoenen kocht ik vorig jaar bij de H&M en nu het weer kouder weer wordt, heb ik ze weer uit de dieptes van mijn kledingkast gehaald. De tijd voor deze comfortabele beauties is weer gekomen!

Games: De Sims 4


Ja, ik was zo iemand die De Sims 4 had gereserveerd zodat die op de dag van uitgave bij mij op de mat zou liggen. Hoewel ik niet van alles een fan ben (ik mis de open wereld héél erg), vind ik het wel een onwijs tof spel en ben ik ontzettend benieuwd wat de uitbreidingen ons gaan brengen. Je kunt hier lezen wat mijn eerste indruk van De Sims 4 is.

15 opmerkingen:

  1. Oehhh die bruine make-up van Essence I love...:)

    xoxo
    Joyce
    livstyle.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lipstick en het jurkje vind ik echt super mooi. En aaah de Sims <3 Het lijkt mij zo tof om dat weer eens te spelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook gisteren witte nagellak gekocht! Wil het zeker eens proberen :)
    Leuke foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De lipstick heeft echt een prachtige kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oehh die lippenstift ziet er zo mooi uit.. en nu ff doorklikken naar je sims 4 artikel. x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke favorieten! Dat jurkje vind ik nog altijd prachtig. En kan je geloven dat ik The Sims nog nooit gespeeld heb. Zal ik ook eens moeten proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw. Ik vind het bijna knap haha! Zeker een keer doen hoor. X

      Verwijderen
  7. De Sims is zooooo leuk (en verslavend!) :-) Heb het al lang niet meer gespeeld, en da's misschien maar best ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De witte nagellak dekt mooi :) Mooi artikel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke dingen, vooral dat herfstpalette, wauw!!

    BeantwoordenVerwijderen