woensdag 3 september 2014

Prettybox Augustus '14

Een week geleden liet ik jullie nog de Prettybox van juli zien en nu kom ik alweer met de box van augustus. Ook deze box zit weer vol met leuke producten en vooral één waar ik ontzettend blij mee ben. Kijk met me mee!

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-website.

Oeh, een goed gevulde box! Vooral dat grote bloemige doosje trekt me aan.
In de Prettybox van juli zaten al twee mascara's en ook nu maakt een mascara deel uit van de Prettybox. De Eylure False Lash Blending Mascara. Deze mascara zorgt er dus voor dat valse wimpers vloeiend overlopen in de natuurlijke wimpers. Gelukkig is de mascara ook te gebruiken zonder valse wimpers, want ik gebruik nooit nep wimpers. Maar mocht je nog naar zoiets zoeken, probeer deze zeker een keertje uit. €15,95Hoewel het er heel mooi uitziet, gebruik ik enkele oogschaduws eigenlijk nooit (die dus niet in een palette verwerkt zitten). Dit is een Dazzle Dust Eye Shadow van Barry M die óntzettend glittert (zo merkte ook mijn kussen waarop ik deze foto's heb gemaakt). Binnenkort maar eens uitproberen. €4,99Net zoals vorige maand zit er ditmaal een product van Orlane in. Ik heb een Morning Recovery Concentrate die ik komende ochtenden (of ochtend, zo groot is deze sample niet) maar eens ga testen. €2,95 (miniatuur)


Van Heathcote & Ivory zat er een Car & Small Room Freshener in de box. Ik heb zelf nog geen auto, dus ik ga 'm denk ik in een la leggen voor een lekker geurtje. Ik vind de verpakking ook heel leuk! €2,99
Zoals ik al zei, draag ik nooit nepwimpers. Het is mij teveel gedoe. Maar wie weet haal ik deze prachtige  Pre-Glued Lashes van Eylure op een speciaal avondje nog wel uit de kast. Deze wimpers zijn van hetzelfde merk als de mascara, dus waarschijnlijk ook goed in combinatie te gebruiken. €7,99
Meestal bewaar ik het beste voor het laatste en dat is ook nu het geval. Deze Moisturising Body Lotion van Sanderson zit niet alleen in een prachtige fles, maar is ook nog verpakt alsof het een cadeautje is. Ik heb 'm nog niet uitgeprobeerd, maar het zou goed kunnen dat ik hier nog een review over ga schrijven. De fles bevat 300 ml en kost €9,99.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-websiteWil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

17 opmerkingen:

 1. Altijd leuk, zo'n kadootje voor jezelf.
  Ben benieuwd naar de body lotion!
  Ziet er al heel leuk uit.
  En die nepwimpers ook! Leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zitten weer leuke dingen in de box. Ik twijfel nog steeds om een abonnement te nemen op een box

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit keer vindt ik de box echt leuk! heb hem ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die bodylotion ziet er echt goed uit. Wat een prachtige verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie box met fijne producten! Veel plezier ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit keer heeft de prettybox een hele leuke inhoudt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie box!! Geniet er maar goed van (hoewel ik denk dat dat niet zo moeilijk zal zijn ^^)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die bodylotion heeft echt een schattige verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauw wat een mooie box en ook nog eens goed gevuld. De Moisturising Body Lotion van Sanderson is ook erg mooi, ik zou het zonde vinden om hem open te maken - zo mooi ingepakt en alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke dingetjes! Ik ken er veel niet van ;o

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Not bad! Ik ben vooral benieuwd naar de Barry M oogschaduw.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die body lotion en oogschaduw lijken me wel goede producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die Sanderson bodylotionv verpakking en flesje is cute, ook leuk om als kado weg te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw wat een leuk pakketje! Echt heel schattig, vooral die Moisturising Body Lotion ziet er leuk uit, en erg mooi verpakt.

  BeantwoordenVerwijderen