dinsdag 5 maart 2019

Hello March


Goedemiddag! Het is dinsdagmiddag, 5 maart. Vriendlief en ik zijn rustig aan het bijkomen van vier dagen carnavallen (vriendlief iets rustiger dan ik; ik was om negen uur wakker; en heb sindsdien al drie wasjes gedraaid, ontbijtje gegeten, wat fris en fruitige geuren over me even gegoten in de douche én een beetje genetflixd; vriendlief komt daarentegen pas net uit bed... het is nu twee uur). Ik heb echt een fantastische carnaval gehad. Vandaag ga ik dus op m’n gemakje het huis een beetje “normale-leven-bestendig” maken, en vanaf morgen ga ik weer aan het werk. Life goes on. 


Volgende week heb ik echter alweer een vrij dagje; ik ga met collega en vriendin (dit is één persoon, echter zit ze dus in twee “hokjes”, heel verwarrend allemaal) naar de Efteling aankomende maandag. Ik ben weliswaar in februari nog met vriendlief geweest, maar heb nu alweer zin. Daarnaast heb ik deze maand volgens mij ook wat familie gerelateerde etentjes&lunches staan, én heb ik als het goed is weer een dagje met twee van mijn besties. Verder natuurlijk gewoon weer aan de bak; ik moet er na deze vermoeiende carnavaldagen nog even niet aan denken, maar meestal zit ik bij het eerste koffietje om half 8 op mijn werk alweer on het ritme, dus niets om me zorgen over te maken. Daarnaast staan me de komende tijd leuke veranderingen te wachten op me werk, dus ergens ook juist wel weer leuk om te beginnen.


Januari en februari waren echt fantastische leesmaanden voor mij. Na de drukke periode in december vond ik het heerlijk mijn rust weer te vinden door in andere werelden te duiken. Normaal lees ik tussen de zestig en tachtig boeken per jaar (meestal meer richting de zestig dan de tachtig), maar voor 2019 heb ik een Reading challenge ingezet van honderd boeken (!!). Dit vind ik zelf ook behoorlijk veel, dus ik had al met mezelf afgesproken dat als ik na drie maanden gigantisch achterliep, ik de challenge zou verlagen. Ik loop echter niet alleen goed op schema, ik loop zelfs vóór. Ik liep eigenlijk hele tijd vier boeken voor op schema, maar doordat ik voor en tijdens carnaval eigenlijk niet gelezen heb nu nog “maar” twee. Heerlijk vind ik het wel; dat ik dit jaar (tot nu toe) zoveel tijd vrijmaak om mijn rust te pakken en iets te doen waar ik blij van word en energie van krijg. Trots op mezelf!

2 opmerkingen:

  1. Mooie foto, die van die carnavalswagen! Ik ben zelf geen carnavalsvierder, maar het klinkt altijd heel leuk. En poeh, 100 boeken! Succes haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's... Wij zijn van de jaar niet carnaval geweest omdat het weer niet echt goed zat. Meestal gaan we altijd naar Aalst gaan zien.

    BeantwoordenVerwijderen