vrijdag 11 mei 2018

Hello May


“If you've been an arsehole today, acknowledge it.
Try not to be one tomorrow.”
Hold Your Own - Kate Tempest

Vrije Dagen

These are the times... het zonnetje begint weer te schijnen, het is weer tijd voor Mexicaanse biertjes op het terras én we worden om de oren geslagen met vrije dagen. Daar plak ik zelf hier en daar nog wat vrije dagen aan vast, en voor je het weet werk je helemaal niet meer (was het maar zo'n feest). Afgelopen week heb ik bijvoorbeeld maandag "normaal" gewerkt, had ik dinsdag en woensdag een systeem training en donderdag en vrijdag vrij vanwege Hemelvaart. Vervolgens ben ik volgende week dinsdag en woensdag vrij vanwege de bruiloft van mijn zus (het leek zo lang te duren, en nu is het gewoon al ineens zo ver; excited!) en de week erna zijn we maandags vrij vanwege Pinksteren (én heb ik die vrijdag ook nog vrij genomen voor dagje Efteling met een collega/vriendin). Het wordt weer wennen om daarna weer volle weken te werken...

Hardlopen

De dagen zijn weer langer licht en het zonnetje lonkt (ook al vind ik sporten/hardlopen echt het zwaarst als het warm is); dus mijn hardloopritme is momenteel on point. Ik loop in ieder geval twee à drie keer in de week, en momenteel elk loopje tussen de vijf en de zeven kilometer. Komende weken ga ik dit verder uitbreiden naar de tien kilometer. Heerlijk.


The Portable Magic of Books and Movies

Het is momenteel Meimaand Filmmaand bij Veronica, en daaaaamn, girl, er staan echt toffe films op de planning. Ik heb de komende avonden zo ongeveer alle films op record staan, zodat ik ze later terug kan kijken ("vroeger" keek ik overdag in de gids en conformeerde ik me direct aan de film die die avond op de planning stond; nu ben ik Netflix-verwend en moet ik er "zin in hebben" -ugh, ik kots van mezelf). Ter illustratie; deze week kwamen en komen X-Men: Days of Future Past, Interstellar, Inception en Blade Runner voorbij. Prima planning.

O, en vriendlief en ik zijn naar Avengers: Infinity War geweest. HOLY MOLY. Ik heb er een review over geschreven, dus als je benieuwd bent raad ik je die aan, maar ik was echt flabbergasted. Heel gaaf, en heel intens. DAMN.

“She was the brightest and shiniest of all the girls. And on top of all that, her name was Kris. Yes, she even had one of those coveted girl-boy names that we all wanted.”
Braving the Wilderness - Brené Brown

1 opmerking:

  1. Die vrije dagen zijn wel echt fijn, zeker als het weer mooi is! Van de week moest ik werken met het mooie weer en ik merk toch wel dat ik heel erg in de vakantiestemming ben al dan haha.

    BeantwoordenVerwijderen