maandag 3 oktober 2016

Hello October..."if you were born with
the weakness to fall
you were born with
the strength to rise"

Hoe ik me voel

De afgelopen twee updates liet ik al weten dat ik in een dip zit. Mijn diepste dipje ooit. Vorige maand ging het al ietsje beter en hoewel ik nog steeds niet het gevoel heb dat ik eruit ben (zo kan ik bij het minste of geringste emotioneel worden, terwijl ik helemaal niet emotioneel ben aangelegd en zijn er nog steeds genoeg nachten dat ik lig te piekeren), heb ik wel het gevoel dat ik in een stijgende lijn zit. Sinds afgelopen week werk ik nog maar 25 uur in de week (behalve deze week, waarin ik toch weer even 30 moet) en heb ik weer wat meer tijd voor mezelf. Ook mijn schrijfwerk bij de financiële website komt binnenkort tot een einde, dus ik hoef doordeweeks geen financiële artikelen meer te schrijven. De afgelopen week heb ik het hardlopen weer een beetje opgepakt (wat ik de afgelopen echt verwaarloosd heb; slechts kleine rondjes en maar één tot soms twee keer in de week) en ook aan bloggen besteed ik weer meer tijd. Ik merk dat ik van beide activiteiten echt energie krijg en beide geven me een goed gevoel, dus ik hoop dit komende tijd vast te kunnen houden.


The Portable Magic of Books

Afgelopen maand heb ik echt een fantastische leesmaand gehad; ik las twee graphic novels, zes boeken (waaronder drie kortere boeken, namelijk de Pottermore e-books van ongeveer 90 pagina's per stuk) en één poëzie collectie. Daarnaast ben ik momenteel in twee fantastische boeken bezig, namelijk The New Odyssey en The Girl With The Lower Back Tattoo (van Amy Schumer). Nu mijn inspiratie voor mijn blog weer opleeft, heb ik ook een leuk idee voor het verwerken van meer boeken op mijn blog, maar dan op een kortere manier. Hopelijk komt het eerste artikel in die reeks deze week online; ik heb het artikel al wel geschreven, ik moet alleen nog even kijken hoe het uitkomt met inplannen. 

Ook heb ik weer genoeg films gezien. Met vriendlief ben ik naar The Magnificent Seven in de bioscoop geweest (ontzettend gaaf) en zelf heb ik onder andere de Twilight Saga opnieuw gekeken op Netflix (guilty pleasure) en ben ik de X-Men films opnieuw aan het kijken, omdat ik X-Men: Apocalypse nog moet zien. 
Gelezen in september


9 opmerkingen:

 1. Speaking off Harry Potter, ik had de Bertie's Beans gehaald.. en wat heb ik spijt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk boek! Mooie foto trouwens met die vlinder!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond de Twilight films echt zoooooooooooo teleurstellend. Ik had van de boeken echt een totaal ander beeld van de personages en ik vond dat de films de boeken echt geen eer aandeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The Magnificent Seven lijkt me een hele toffe film, ik hou wel van dit soort avonturenfilms!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het weer iets beter met je gaat! Begrijpelijk dat je bij een bijbaan waar je niet veel voldoening uit haalt, maar wel veel van je tijd opslokt, je niet zo goed voelt. Leuk dat je the magnificent seven bent gaan kijken, ben ik ook heel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat het steeds iets beter gaat met je dip qua dat je er wat meer uit begint te komen. Minder werken bij je bijbaan waar je niet zoveel voldoening uithaalt is daarvoor denk ik zeker een goede stap.
  Goede leesmaand heb je ook gehad inderdaad! De Pottermore boekjes vind ik leuk om te lezen, ik hoef er nu nog één en dan heb ik ze ook alle drie gelezen. Ik ben benieuwd naar je nieuwe reeks over boeken trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja je vliegt echt door die Pottermore boekjes heen! Heerlijk! Xx

   Verwijderen