dinsdag 11 oktober 2016

Een Origineel Schapenvachtje

Ook ik ben ervoor gevallen. Al jaren fluistert dit witte furry vachtje mijn naam, elke keer als ik de door de Zweedse meubelgigant loop.

De IKEA is voor mij echt een winkel die of de plank totaal misslaat of me helemaal inpakt met aantrekkelijk ingerichte interieurvoorbeelden. Van die klassieke #interiourgoals Instagram plaatjes waar ik mezelf al helemaal in zie zitten, met een boekje, een drankje en een hapje, maar die in je eigen woonkamer toch altijd anders uitpakken. Ook dat unieke kastje of die originele poster ga je er niet vinden; de écht leuke IKEA dingen heb je al in de huiskamers van acht van je vrienden gezien. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb mezelf nooit geprezen om mijn originele ideeën qua interieur; voor leuke posters wil ik nog wel een uitzondering maken via Etsy, maar ik zie mezelf gerust in een #zelfontworpen #creabea #lifestylegoals #tumblr woonkamertje met IKEA meubels zitten. Misschien niet álles, maar de leuke kastjes hier en daar of een mooie lamp, jazeker.

Maar, ik ben dus gevallen voor het klassieke LUDDE schapenvachtje. Ik heb al jaren een heerlijk zacht furry kussentje (een vaste figurant in mijn boekenfoto's) waar ik nog steeds optimaal van geniet, dus toen ik afgelopen maandag mijn (voor mijn doen) riante salaris binnenkreeg omdat ik in augustus zoveel heb gewerkt, vond ik het wel tijd voor wat meer.

Dus bij deze welkom in de familie, LUDDE.4 opmerkingen:

  1. Ik vind deze ook zo heel fijn van Ikea! Zelf heb ik een andere variant van hun schapenvachtjes dat ze een tijdje verkochten maar nu denk ik uit het assortiment is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn leuk! Mijn zusje heeft er toevallig vorige week ook eentje daar gekocht

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zit hier ook al zolang naar te kijken elke keer als ik bij Ikea kom haha!

    BeantwoordenVerwijderen