dinsdag 1 maart 2016

Genietmomentjes #4 • Afgestudeerd zijn. Eindelijk heb ik weer tijd om aan mijn relatie met Netflix te werken.
 • In relatie tot mijn vorige genietmomentje; na het behalen van mijn Master mezelf trakteren op een boxset met prachtige Engelse Harry Potter boeken waar ik al jaren een oogje op heb. Inderdaad; ik ken geen schaamte. Ik ben zo'n meisje dat zichzelf na het binnenhalen van een masterdiploma trakteert met Harry Potter boeken.
 • Het vooruitzicht van een paar dagen Florence met mijn zus in april. 
 • "Nep winkelen". Oftewel; mijn favoriete boeken-webshop uitgebreid bekijken en in plaats van boeken te kopen, ze in mijn virtuele verlanglijstje te plaatsen. Voelt ook best leuk. (Heeft er overigens wel voor gezorgd dat dat verlanglijstje momenteel 136 boeken bevat, maar dat terzijde).
 • Niet één, maar twee jurkjes vinden voor mijn diploma uitreiking. Wat me overigens wel tot het volgende dilemma brengt; welk jurkje ga ik daadwerkelijk dragen?
 • Het vooruitzicht van een nieuw Harry Potter-boek. Weliswaar geen romanvorm zoals we gewend zijn (wat ik eigenlijk wel prettig vind, een écht vervolg zou ik denk ik niet willen), maar wel nieuwe content geschreven door J.K. Rowling herself over hoe het onze favoriete personages negentien jaar later afgaat.
 • Het samenstellen van een leeslijstje voor de komende maand. 
 • Doelen behalen tijdens het hardlopen, zoals 5 kilometer hardlopen aan één stuk. 
 • Zo opgeslokt raken in een boek, dat ik niet kan slapen vóór ik het uit heb; zo ook vorige week met Queen of Shadows van Sarah J. Maas. 

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie momentjes! Ja het verbaast mij ook dat er nog een Harry Potter boek komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je naar Florence gaat! Ik had het inderdaad al gehoord van het nieuwe Harry Potter boek ook. Ik wil hem sowieso gaan kopen, maar ik vraag mij wel af of het niet tegen gaat vallen omdat het niet in een romanvorm is, dat is toch heel anders om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hola guapa..te acabo de conocer..¿quieres que nos sigamos por GFC? me encantaría,
  te espero en http://sonymingoss.blogspot.com.es/
  Besos:-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie momentjes! Kan me voorstellen dat je daarvan geniet.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie momentjes! En nog gefeliciteerd met het afstuderen, je mag trots zijn op jezelf!

  -x- Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die boxset van HP is echt zo mooi he, die staat ook al eeuwen op mijn wishlist. Ik kan ook niet wachten tot het nieuwe boek.

  BeantwoordenVerwijderen