woensdag 24 december 2014

Look of the Day #1 - Maandag 1 December


Maandag - 1 December

Maandag had ik niet veel op de planning. Ik moest nog enkele assignments voor mijn studie doen, maar dat kon gewoon vanuit mijn heerlijke kamertje. In de middag ben ik even naar de supermarkt gegaan en moest ik nog sleutels afleveren bij mijn werk, but that was it.



Ik probeerde mijn nieuwe oogschaduw van Catrice uit; Stunning Stucco uit de nieuwe Viennart collectie. Heel blij mee, dit is echt een kleurtje voor mij. Ik deed een beetje zwart uit het Naked palette in mijn buitenste ooghoek en maakte het af met een zwarte eyeliner en mascara. Op mijn wangen heb ik tevens een nieuwe blush, namelijk Wrapped In Pink van Essence.


Pretty nails! En super makkelijk. Eerst een gouden nagellak over mijn gehele nagels gedaan; toen die goed droog was een streepje plakband op de nagels geplakt en daarna met een zwarte nagellak er overheen. Wachten tot het droog is, de plakband eraf trekken et voilĂ ! Ik droeg die dag KillerQueen van Katy Perry (heerlijk), mijn favoriete spijkerbroek van de H&M en mijn haar in een rommelige ingevlochten vlecht. Voorheen vond ik dat teveel werk, maar zo met mijn korte haar vind ik het er heel leuk en schattig uitzien.


8 opmerkingen: