vrijdag 12 december 2014

Boeken Shoplog November

I did good in November! Deze maand kocht ik slechts drie boeken -die overigens eigenlijk niet eens als drie tellen aangezien ze in één box zaten...- en deze stonden ook nog eens bovenaan mijn wishlist.
Het zijn werkelijk beauties en vandaag laat ik ze uitgebreid aan jullie zien.
De Hongerspelen-trilogie las ik enkele jaren geleden al. Ik kocht en kreeg toentertijd de Nederlandse boeken voordat het echt een hype was, waardoor de Nederlandse versies naar mijn mening vrij lelijk waren. Inmiddels wilde ik de serie opnieuw lezen, het liefst in het Engels, en laten de Engelse hardcovers nou eens echte beauties zijn. Ik kocht The Hunger Games-trilogie in een box op (hoe kan het ook anders) BookDepository voor  €34,15.


De drie boeken zitten in een kartonnen doos (links), maar die heb ik eraf gehaald en weggedaan. Ik heb deze trilogie alleen in een set gekocht omdat dat goedkoper was dan alle drie de boeken individueel. Ik vind de boeken veel te mooi om ze te verstoppen in een doos. Ik vind de ruggen van de boeken ook echt onwijs mooi.
Truly beautiful. De omslagen zijn lichtelijk glanzend en alle drie de boeken hebben een afbeelding van de mockingjay/spotgaai. Ik vind qua kleur vooral Mockingjay mooi. Zonder omslagen zijn de boeken overigens ook prachtig, maar dat zie ik alleen als ik de boeken aan het lezen ben (ik lees hardcovers met omslagen zónder de daadwerkelijke omslagen omdat ik het irritant vind als ze gaan kreuken tijdens het lezen etc. (ik ben vrij perfectionistisch als het om boeken gaat)). 


14 opmerkingen:

 1. De boeken zijn super mooi! Ik kan echt blij worden van nieuwe boeken. Ik heb toevallig gister nog nieuwe boeken besteld haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ultiem blij gevoel wanneer de bezorger voor de deur staat met dat pakketje :) x

   Verwijderen
 2. Een vertaling kan soms echt een heel ander zicht geven op een verhaal. Het beste blijft vaak toch de originele taal waarin het boek is geschreven. Persoonlijk vind ik dat alles in het Engels altijd zoveel mooier klinkt :p Hopelijk heb je een positievere mening over de Engelstalige trilogie van Hunger Games! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie boeken zeg! Ik geef je ook groot gelijk dat je het origineel hebt besteld, zelf lees ik als ik de taal kan lezen waarin de schrijver het echt heeft geschreven het altijd in die taal eigenlijk en anders lees ik het in het Engels :) Harry Potter vond ik in het Nederlands bijvoorbeeld wel leuk, maar in het Engels vind ik het veel mooier <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De hungergames boeken heb ik al gelezen en ik vond ze echt geweldig!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Altijd fijn om nieuwe boeken te kopen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super mooie box, hij staat ook mijn verlanglijstje, heb ze ook in het nederlands maar wil ze super graag in het Engels.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijken me hele spannende boeken!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De boeken zien er goed uit. Ik moet zeggen dat ik weinig met deze serie heb, dus ik weet niet of ik ze ooit ga lezen.. maar zeg nooit nooit he :) veel leesplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie boeken! Ze staan bij mij ook al een tijdje op mijn lijstje om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke aankoop! En ik kan me ook irriteren aan de omslagen bij hardcovers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben wel benieuwd naar de boeken, maar eerst de films kijken! (erg he, heb er nog steeds geen tijd voor gehad..)

  BeantwoordenVerwijderen