woensdag 10 december 2014

Hello December...Yesss het is weer december! De maand van Sinterklaas, tentamens, kerst, kerstvakantie (ook niet onbelangrijk) en oud en nieuw. Het is inmiddels ook alweer een stuk kouder geworden, wat ik aan de ene kant niet eens zo erg vind; ik kleed me wel iets warmer aan met een lekkere muts en leuke sjaal.


Ik heb echt onwijs veel leuke dingen gedaan deze maand. Zo ben ik met het vriendje naar Glow in Eindhoven geweest. Ik had er nog nooit van gehoord maar een collegaatje vertelde me erover en zowel mijn vriend als ik hebben er ontzettend van genoten. Daarnaast zijn we samen ook naar twee films in de bioscoop geweest (eigenlijk drie, maar twee aparte avonden). Ten eerste Interstellar, die ik echt zeer indrukwekkend vond. Daarnaast zijn we naar een Horrible Bosses Night geweest, waarbij zowel de eerste als de tweede film werd gedraaid, waarbij de tweede een voorpremière was. Tot slot zijn we naar Rotterdam gegaan voor de James Bond expositie in de Kunsthal. Gelijk een kijkje genomen bij de Markthallen en 's avonds heerlijk uiteten met mijn ouders bij een Griek in Breda. Toen we binnenkwamen zaten mijn ouders al te wachten en stond de rode wijn al voor ons klaar, dus dat was een geslaagde dag.


Vorige maand vertelde ik over de paper over Alice in Wonderland waar ik mee bezig was. Inmiddels heb ik die afgerond én mijn punt terug: een 7,5, waar ik heel tevreden mee ben. Ik heb momenteel de grote opdrachten voor mijn huidige vakken afgerond en moet me gaan voorbereiden op de tentamens van volgende week. Daarnaast heb ik in januari nog deadlines voor twee grote papers en dan is het semester alweer voorbij.


Afgelopen weekend hebben we ook al Sinterklaas gevierd. Bij mij thuis zijn we zéér intense Sinterklaasvierders; met véél cadeautjes, surprises en gedichten. Er komen waarschijnlijk nog verschillende blogposts naar aanleiding van deze dag online, namelijk één met al mijn cadeautjes (nee, de foto's hierboven laten nog lang niet alles zien), één met mijn surprise (de blogpost over mijn minion-surprise van vorig jaar is afgelopen weken 2200 keer bekeken) en enkele reviews van de make-up producten. Weer genoeg inspiratie dus.

Reading

13 opmerkingen:

 1. Super leuk overzichtje! Proficiat met het punt van je paper, goed gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk overzicht. Ik vond Glow ook super mooi =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een goed punt van je paper zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat sinterklaas zo uitgebreid gevierd wordt bij jullie! Ik kijk uit naar de artikeltjes hiervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je goed verwend met Sinterklaas zeg! En dat dat nog niet eens alle cadeautjes zijn, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke PLOG!
  Ik was in september een weekend in Eindhoven (eerste bezoek) en als ik geweten had dat GLOW later dit jaar was, was ik dan gegaan! Ziet er te gek uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! En wat ben je verwend door de Sint! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie foto's!
  Je was dus erg lief geweest dit jaar en hebt veel kado's gehad ;-)
  Wat vond je van de markthallen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ontzettend lief; ik doe het allemaal voor de cadeautjes ;) Ik vond de markthallen echt onwijs mooi! Ik was er in eerste instantie vrij sceptisch over maar nu ik het eenmaal gezien heb met al die leuke kraampjes ben ik om. Ben jij er ook geweest? X

   Verwijderen
 9. Bedankt voor je reactie! Jij hebt ook flink sinterklaas gevierd zo te zien hihi, ben benieuwd naar de rest van je cadeautjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben goed verwend :) hopelijk komt de blogpost met cadeautjes volgende week online! X

   Verwijderen