vrijdag 12 september 2014

Kleancolor - White & Neon Sapphire & Garnet Red


Ik volg Geordie Shore op de voet en in het nieuwe seizoen zag ik de dames (vooral Holly, Charlotte en Marnie) continu met lange, spierwitte nagels. Hoewel ik voorheen nooit zo gecharmeerd was van witte nagels (het heeft bijna iets weg van typ-ex) vond ik het nu toch wel ontzettend tof. Zo tof zelfs, dat ik op een zoektocht naar een mooie witte nagellak ging. Onder het mom van, als ik dan toch bezig ben, bestelde ik tevens twee andere kleuren.
De eerste kleur die ik in mijn mandje gooide is vanzelfsprekend de witte kleur, met de gelijknamige naam White. Ik vind de flesjes van Kleancolor erg mooi, ze hebben wel iets van de OPI-flesjes. Een jaar geleden schreef ik al een blogpost over Neon Pink van Kleancolor, waar ik onder andere de flesjes vergelijk.

Maar nu terug naar White. Tot mijn verrassing dekt deze kleur al na twee laagjes. In principe droogt die snel alleen moet je wel blijven oppassen, want het echte "uitharden" duurt iets langer. Ik vind dit echt een onwijs toffe nagellak en hoewel ik bang ben dat ik het witte snel zat ben, is het voorlopig mijn favoriet.Neon Sapphire is helemaal niet zo neon, dus ik heb ook geen idee waar de naam vandaan komt. Gelukkig maar, want ik vind dit diep, donker blauwe kleurtje ontzettend mooi en winters. Toen ik 'm op had realiseerde ik alleen wel dat ik al een soortgelijk kleurtje heb van Essie (After School Boy Blazer), dus dit is een mooi en goedkoop alternatief. Neon Sapphire is wel een stuk blauwer in tegenstelling tot de ietwat zwartere variant van Essie.Nog zo'n kleurtje wat ik echt bij de herfst en winter vind passen en wat voor mij altijd een favoriet blijft, is bordeaux rood. Ik kocht Garnet Red omdat ik hoopte dat deze iets donkerder zou zijn dan de bordeaux kleur die ik momenteel gebruik (van Catrice) maar dat is niet het geval. Misschien als ik bovenop deze twee laagjes nog meer lagen zou toevoegen, maar dat vind ik teveel werk. Toch een mooi kleurtje die ik ongetwijfeld veel zal dragen.

Kleancolor is te koop bij Nailways voor €3,25 per stuk. 

15 opmerkingen:

 1. Wauw, prachtige lakjes! De witte is mijn favoriet <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige lakjes, vooral het bordeaux rood kleurtje is top!

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet eerlijk zeggen dat geen van de drie kleuren me echt omver blaast. Ze zijn mooi hoor, maar voor mij niet speciaal genoeg I guess.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn ook vrij basic kleuren, dus misschien dat het daar aan ligt ;) X

   Verwijderen
 4. Mooie kleur en voor die prijs? Ik moet ze wel hebben! En fijn dat die witte kleur ook echt goed dekt (ik heb al eens witte nagellakken geprobeerd waar je laaaagen nagellak moest aanbrengen wilde je het een beetje dekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de rode kleur echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie lakjes! En zo grappig dat de tweede kleur op After School Boy Blazer lijkt, die heb ik namelijk ook en ik dacht bij de foto al meteen: wat een gave kleur die moet ik hebben haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zo zie je maar dat je altijd naar dezelfde soort dingen neigt (zo ook ik dus). X

   Verwijderen
 7. De rode vind ik het mooist!

  Liefs,
  www.loisblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bijna de kleuren van de Nederlandse vlag :') ik vind alle drie de kleuren erg mooi.. maar dat bloedrood heeft wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleurtjes, vooral de witte en wat dekt het goed.

  BeantwoordenVerwijderen