dinsdag 26 november 2013

Glossybox November '13

Glossybox Nederland bestaat deze maand twee jaar. Vorig jaar was er nog een speciale Anniversary box, dit jaar is er niet speciaal uitgepakt (in ieder geval niet ter ere van het twee jarig jubileum). Ik kan me niet voorstellen dat ik al twee jaar lang elke maand een Glossybox binnen krijg. Time flies. Deze maand staat in het teken van Modern Romance en heeft weer prachtige producten.

Voor meer informatie over Glossybox verwijs ik je naar mijn eerste artikel of de Glossybox site!







Zowel de Glossybox Magazine als het bijgevoegde kaartje zijn in de herfstsferen, wat tegelijkertijd inderdaad een romantiek doet denken. Het zwarte kant is een leuk detail. Ik ben benieuwd!



Ten eerste een product van Toni&Guy. Ik heb inmiddels al zoveel producten van dit merk via Glossybox gehad, dat ik bijna mijn eigen verzameling kan maken. Ditmaal de Glamour Firm Hold Hairspray, die normaal 250 ml is en dan €11,99 kost. Daarnaast een Shine On Tinted Lip Salve van Balance Me. Dit product zou vol goede voedingstoffen, anti-oxidanten, essentiële verzuren en vitaminen zitten voor je lippen. Daarnaast zitten er drie boters in en allerlei oliën. Klinkt veelbelovend. Bovendien heeft de balm (salve?) een tint, ik weet niet of er meerdere soorten zijn maar ik heb de super soft beige. Deze Lip Salve kost €11,70.


Ook van Eyeko heb ik al eens een oogpotlood gehad en die beviel me goed. Ditmaal een Skinny Liquid Eyeliner. Het is een soort stift. Ik heb hem al even geprobeerd en hij brengt ontzettend makkelijk aan. Het is natuurlijk alleen nog even afwachten of de stift niet snel uitdroogt, wat ik meestal bij dit soort producten wel heb. -€11,-



Van Pure Elements zit er een Dag & Nacht crème in de box, beide apart verpakt. Deze lijken me heel fijn, ze ruiken in ieder geval erg lekker. De dagcrème van 50 ml kost €19,90 en de nachtcrème van 50 ml €22,90.


Tot slot een mascara van Benefit, de They're Real Mascara. Deze nieuwe formule zou "de wimperhaartjes verlengen, een mooi krul geven en zorgen voor volume, zonder dat de wimperhaartjes aan elkaar plakken". Zoals ik in mijn review van de Golden Rose mascara al liet weten, ben ik redelijk obsessief met aan elkaar plakkende wimpers: dat kan ik gewoon niet hebben. Dus ik ben ontzettend benieuwd naar de mascara van Benefit. -€11,70 voor 10 ml.


Als extraatje zit er een neon roze nagelvijl in de Glossybox, van pbc. Op de achterkant staat een kortingscode voor PinkGellac.nl.

Voor meer informatie over Glossybox verwijs ik je naar mijn eerste artikel of de Glossybox site! Wil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

19 opmerkingen:

  1. Ik heb 'm ook maar dan iets anders. Prachtig inhoud vind ik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben benieuwd hoe de producten jou bevallen
    ik ben toevallig gisteren avond lid geworden
    van de roze familie!

    liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Al vind ik de Glossyboxen de laatste tijd niet meer zo wauw, vind ik het nog altijd een super leuk concept! Zo leuk verpakt ook, echt mooi. :D Ik ben vooral benieuwd naar de Benefit mascara (review?) en de Toni&Guy hair spray. Leuk geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het hele uitpakken en producten ontdekken is ook nog het leukste van de hele Glossybox vind ik zelf ;) Het is gewoon de verrassing die het elke maand zo tof maakt. X

      Verwijderen
  4. Fijne inhoud! Vooral die mascara van Benefit maakt mij heel erg nieuwsgierig, omdat dat toch wel een heel gaaf merk is! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke inhoud! Erg handige producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ben al een tijdje geen lid meer van de glossybox. Maar dit was wel een hele mooie versie!
    Liefs,

    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie glossybox! Je hebt ook mooie foto's gemaakt. x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben echt benieuwd naar They're Real Mascara van Benefit

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ontzettend leuk :D

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke inhoud, ben benieuwd hoe de producten je bevallen :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ah wat een leuke producten allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lijkt mij super! Mooie producten en leuke foto's! :)

    x

    BeantwoordenVerwijderen