zaterdag 30 november 2013

Current Likes #9




Beauty: Revlon Lip Butter


Ik had al veel gehoord over de Lip Butters van Revlon (vooral van Amerikaanse Youtubers) en in Antwerpen kwam ik ze tegen, het héle assortiment. Ik besloot er één uit te proberen en kocht de Strawberry Shortcake Lip Butter (klik voor de review). Inmiddels snap ik de hype en heb ik al met mezelf afgesproken, dat ik er zeker nog één (of meer...) zal aanschaffen als ik ze weer tegenkom.

Beauty: Essie After School Boy Blazer


Ik was nooit echt een fan van Essie. Ik vond het maar de flesjes maar goedkoop ogen, voor zo'n duur merk. Een paar jaar geleden kreeg ik er toch één in mijn Glossybox en sindsdien ben ik om. Niet dat ik nu kasten vol heb van Essie, maar dit is mijn zevende lakje en ik houd de collecties inmiddels altijd in de gaten. After School Boy Blazer komt uit de herfstcollectie en is een diepblauwe kleur die bijna zwart lijkt op de nagels. Ik vind 'm ontzettend mooi en ik weet zeker dat ik dit kleurtje deze winter nog heel vaak ga dragen.

Fashion: Warm Sweaters 


In Antwerpen kocht ik nog veel meer, waaronder deze onwijs stoere trui en dit warme vest. Beide bij de New Yorker. Ik vind ze mooi, stoer, ze zijn goed te combineren en ze zitten heerlijk. Bovendien hebben ze beide zakken waar je je handen heerlijk in kan opwarmen. (klik hier voor de shoplog met de prijzen)

Books: Joyland by Stephen King


Ik ben weer aan het lezen geslagen en op dit moment lees ik Joyland van Stephen King, een boek dat ik op mijn verjaardag heb gehad. Ik ben gek op Stephen King: hij schrijft zulke goede, spannende en originele verhalen. Voor mij is dit echt de held in het schrijven van thrillers.

TV: European Music Awards 2013


Ik kijk er altijd naar uit: de EMA's en VMA's van MTV. Het zijn spectaculaire shows met onwijs gave optredens. Dit jaar waren de EMA's in Amsterdam en hoewel ik de show dit jaar niet zo tof vond als anders, blijft het leuk.

Music: Miley Cyrus Bangerz


Ik ben nooit een Miley Cyrus fan geweest, maar sinds haar laatste album Bangerz ben ik om. Wat een heerlijke muziek en wat een variërende nummers. Hoewel ik haar kledingstijl vreselijk vind en haar acties ook redelijk apart (al is alles goed doordacht, wat ik dan wel weer stoer vind) vind ik dit album top. Lees mijn favorieten hier.

Games: Tiny Death Star

Donderdag liet ik in de vorm van mijn nieuwe Star Wars Moleskine agenda al weten dat ik van Star Wars houd. Wat me momenteel dus ook erg bezig houdt, is de nieuwe variant van Tiny Towers: Tiny Death Star. Ik speel het op mijn iPhone en ik ben verslaafd. Alleen het achtergrondmuziekje is al geniaal en ik vind de toegevoegde humor ook leuk.

20 opmerkingen:

  1. Wauw. die kleur van de nagellak is erg mooi! Hele leuke favorieten!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die Essie After School Boy Blazer us echt ontzettend mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke favorieten! En dat lakje van essie ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke favorieten! Die lip butter en het lakje zijn erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat Essie lakje ziet er erg mooi uit!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Hoop dat je het leuk vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mileys album staat bijna nonstop op bij mij! Vooral drive en someone else vind ik geweldig. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind Stephen King ook echt een hele goede schrijver! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke favorieten ! Die nagellakkleur is super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie favorieten! Die beauty producten zijn prachtig. x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb die butter ook en had erna ook meteen 2 andere gekocht haha verslavend :) en ik vind bangerz ook verrassend tof

    BeantwoordenVerwijderen