vrijdag 5 juli 2013

A Fair Goodbye...

Al weer bijna twee jaar heb ik de Blackberry Torch 9800. Daarvoor had ik een LG Arena maar die is helaas op mijn vakantie in Nice gestolen. Toen werd het tijd voor iets nieuws, het werd tijd voor een telefoon met internet, het werd tijd voor een smartphone. Hoewel ik mezelf zeker geen telefoon verslaafde noem, kan ik ook niet zeggen dat ik niet een zekere relatie met mijn Blackberry ben aangegaan. Hij is de laatste die ik 's avonds zie en de eerste die ik 's ochtends aankijk. Daarnaast ligt 'ie altijd naast me 's nachts en overdag neem ik hem overal mee naar toe. Zelfs de badkamer ga ik zelden zonder telefoon in, al is het al voor een radiozender tijdens het douchen. Helaas hebben mijn Blackberry en ik de afgelopen week wat worstelingen gehad en ik denk dat de confrontatie van woensdag de druppel was: mijn Blackberry en ik moeten uit elkaar.
De vrijdag van Concert at Sea verliep iets regenachtiger dan verwacht. Gelukkig waren mijn vriendinnen en ik zo slim regenponcho's mee te nemen én aan te doen. Helaas was ik niet zo slim om mijn tas ook onder mijn poncho te dragen. Gevolg: toen we in de caravan terugkwamen realiseerde ik me dat mijn tas doorweekt was. Dit vond mijn telefoon niet zo'n grappige streek en dus besloot hij om het uitschuifbare toetsenbord te blokkeren. Lees: als ik een letter intyp, krijg ik er drie voor terug. Gelukkig heeft mijn Blackberry ook een touchscreen en kan ik dus ook gewoon het (niet zo handige) toetsenbordje op het touchscreen gebruiken. Het duurt iets langer en ik maak veel meer fouter, maar typen kan ik.


Ik dacht dus dat mijn Blackberry en ik deze confrontatie wel weer te boven zouden komen. Niets bleek minder waar. Woensdag wilde ik mijn telefoon aan mijn laptop aansluiten om de net-gemaakte foto's van Forever21 sieraden online te zetten, toen ik merkte dat dat niet echt meer ging. Mijn laptop deed net of hij mijn Blackberry niet herkende (hij voelt de spanning vast aan en kiest duidelijk mijn kant). Lees: ik kan geen bestanden meer van mijn telefoon op mijn laptop zetten. Dus ik dacht slim te zijn, door de foto's naar mijn email-adres te sturen, maar ook dit mocht niet baten. De mailtjes versturen gewoon niet.

Wat betekent dit? Dat ik voorlopig geen foto's kan maken voor mijn blog. Of in ieder geval niet de close-up foto's die ik normaal maak, van bijvoorbeeld sieraden of beauty producten. De foto's in deze post zijn gemaakt met mijn camera, maar die is niet echt van fantastische kwaliteit en kan zeker geen foto's van dichtbij maken. Eind augustus loopt mijn abonnement af en dan ben ik van plan een iPhone 4S aan te schaffen (even afwachten of het ook gebeurd but let's hope so). Alle posts met close-up foto's moeten dus even tot die tijd wachten. Tot die tijd zullen mijn Blackberry en ik samenlevingsmaatregelen treffen. Ik weet zeker dat we op een goede manier uit elkaar kunnen gaan...11 opmerkingen:

 1. Aah vervelendd at je nu geen foto's meer kan maken. Miss even googlen ofzo? Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je even geen foto's meer kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker jammer dat je geen foto's kunt maken. Maar heb je al die tijd foto's gemaakt met je telefoon? Was me zeker niet opgevallen!

  Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend!!
  Ik heb ook een 4s wel een fijne camera zit daarop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer zeg! Ik heb ook een Iphone 4 en die werkt prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, je hebt het zo leuk omschreven. :) Wel jammer! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aaah wat naar dat hij helemaal doorweekt is!
  maar aan de andere kant, zie het maar zo: na regen komt zonneschijn!
  xo  christian
  My Dutch Fashion Style  www.mydutchfashionstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen