maandag 4 maart 2013

Current Likes #2
Series: Sex and the City


Hoewel ik de twee films al honderd keer bekeken heb, had ik tot voor kort nooit de gehele serie gezien. "Toch maar eens aan beginnen", dacht ik een maand geleden. Inmiddels heb ik de zes seizoenen compleet gezien -en sommige afleveringen zelfs twee keer- en vind ik het vreselijk dat ik doorheen ben. Hoe kan ik hier niet eerder verslaafd aan zijn geraakt? De kleding, de mannen, de verhalen, de humor, de clutches... Love it!

Series: Girls


Zes seizoenen in zo'n korte tijd betekent wel dat ik al mijn vrije tijd besteedde aan het kijken van SATC. Dus toen ik klaar was, viel ik lichtelijk in een zwart gat. What now? Girls is mijn nieuwe liefde die mijn Sex and the City-obsessie vervangt. And with succes I may add. Het is een nieuwe serie vol met heerlijke humor -bedacht, geschreven en geregisseerd door Lena Dunham, die tevens het hoofdpersonage speelt.

Accessoire: Love Ketting


Dit lieve kettinkje heeft precies waar ik momenteel gek op ben: hij is kort, subtiel en goud. Past zo goed als overal bij en fleurt mijn outfit echt op. -Gekocht bij de Pieces, maar daar komt binnenkort nog een shoplog van online.

Accessoire: Disney Oorwarmers


Vorige week ben ik vier dagen in Disney geweest en het was me er toch een partij koud. Ik had -op aanraden van mijn zorgzame moeder- wel een mutsje bij me, maar toen ik deze zag hangen was ik op slag verliefd. Hoe cute zijn deze oorwarmers?

Place: Disney Land Parijs


En natuurlijk Disney zelf. Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad, ook hier komt nog een blog van online, en ik heb gelijk weer zin om mijn oude Disney films uit de kast te halen. Figuurlijk gesproken dan, want mijn Disney films zijn videobanden, en ik heb natuurlijk geen videorecorder meer... 

Games: The Sims 3 Bovennatuurlijk 


Ik ben al jaren een trouwe Sims-speler. Vooral bij The Sims 2 zat ik echt op het puntje van mijn stoel als er een nieuw uitbreidingspakket uit kwam en wilde ik hem gelijk hebben. Inmiddels is mijn verslaving meer eentje van periodes en dus kan het soms best zijn dat ik enkele uitbreidingspakketten achterloop. Onlangs heb ik The Sims 3 Bovennatuurlijk aangeschaft en I'm hooked. You just gotta love this game. 

Books: Taal is zeg maar echt mijn ding


Dit hilarische prachtwerkje van Paulien Cornelisse ligt al een jaar op mijn nachtkastje. Toentertijd heb ik hem van één van mijn beste vriendinnen voor mijn verjaardag gekregen -die ook wel weet dat ik iets met de Nederlandse taal heb- en ben er op weg naar Griekenland in begonnen. Daadwerkelijk ín Griekenland echter andere boeken gelezen en dit boekje een beetje vergeten. Sinds Wie is de Mol met Paulien -die al vanaf het begin mijn mol is, so let's hope so- op tv is, herinnerde ik me dit boek weer en nu ben ik weer verslaafd. Wat een heerlijke stukjes staan er toch in.

Zoals sommigen van jullie misschien wel zien, ben ik in het format van deze serie geïnspireerd doorAnnemerel. Haar blog had hier ook wel bij kunnen staan, want hoewel ik haar al tijden volg, ben ik momenteel lichtelijk verslaafd! Check her out!

Liefs DQ

7 opmerkingen:

 1. Ik moet nog steeds het boek van Paulien lezen. Ben wel heel erg benieuwd nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dat boek ook gelezen, leuk! Ik wil nog graag eens naar Disneyland!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Disney lijkt me zo leuk!
  En wat een leuke ketting :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was vroeger ook zo verslaafd aan Sims. Nu heb ik zo mijn periodes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die oorwarmers! AAH! Wat een schattige foto sowieso :-) Ben benieuwd naar je blog over Disney! Veel foto's hoop k? xoxox

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat boek heb ik ook gelezen, echt super grappig. Sex and the City blijft leuk, en wat een schattige oorwarmers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke likes! Sex and the City blijft altijd leuk haha!

  BeantwoordenVerwijderen