vrijdag 29 maart 2013

Current Likes #3
Series: The Carrie Diaries


Na mijn verslaving voor Sex and the City is nu de zogenaamde "opvolger" aan de beurt: The Carrie Diaries. Deze serie speelt zich af in de '80s met jonge Carrie Bradshaw in de hoofdrol. Hoewel het niet echt op SATC lijkt, vind ik het een heerlijke serie. Je ziet hoe Carrie haar liefde voor de stad New York ontwikkelt, begint met schrijven en haar eerste boy troubles meemaakt. Erg leuk!

Films: Zero Dark Thirty


Zero Dark Thirty is een film over de opsporing én vondst van Osama bin Laden. Ik heb er ook al een blogpost over geschreven, want deze film heeft zo'n grote indruk op mij gemaakt. Ontzettend spannend!

Beauty: Rimmel Apocalips - Celestial


Over de Rimmel Apocalips licquers werd zoveel positiefs geschreven, dat ik het wel moest proberen. Ik ging voor de voor mij minst heftige kleur, namelijk Celestial, and I'm in love. Het staat zó mooi op je lippen, is niet te glossy of te plakkerig en blijft lang zitten. Bovendien vind ik het een gave verpakking!

Beauty: Therme Body Scrub


Deze heerlijke bodyscrub van Therme ruikt zó ontzettend lekker dat je je echt in een sauna waant -vandaar ook de toepasselijke naam "Finn Sauna". Mijn huid wordt er ontzettend zacht van en de geur is gewoon echt goddelijk.

Music: G.O.O.D. Music - Cruel Summer


Ik vind Cruel Summer een heerlijk album om naar te luisteren terwijl ik op de fiets zit, of in de bus of trein onderweg naar de uni. Clique en Mercy zijn mijn absolute favorieten, maar ook The Morning is erg goed.

Games: Hayday


O - mijn - god. Ik ben echt verslaafd aan dit spelletje op mijn iPod Touch. 's Ochtends als ik wakker word, melk ik eerst even mijn koeien en 's avonds voor ik ga slapen, plant ik nog snel wat tomaten. Het komt door mijn zus en haar vriend, waar ik op een middag zat terwijl ze beide dit spelletje zaten te spelen. Misschien ook maar eens proberen, dacht ik. Dat heb ik geweten... Mijn vriend is gelukkig net zo verslaafd als ik, dus we kunnen ongegeneerd samen onze HayDay checken of even grondstoffen uitwisselen. 


Liefs DQ

9 opmerkingen: