zaterdag 1 december 2012

Sinterklaas 2012 - TomTom Surprise

Hola,

Sinterklaas Surprise TomTomIk ben gek op 5 december. Bij mij thuis vieren we Sinterklaas nog zeer uitgebreid, dus als die ouwe heer weer in het land is, begint het bij mij te kriebelen. Surprise maken, gedichten typen, verlanglijstje schrijven en cadeautjes kopen: het hoort er allemaal bij en ik geniet er van. Zelfs de stress die twee weken voor het heerlijk avondje begint en wanneer je iedereen weer hoort zeggen, "volgend jaar begin ik écht eerder...", heeft zo zijn charmes.

Ook dit jaar ben ik dus niet eerder begonnen. Altijd fijn. Heb gisterenavond als een gek mijn surprise in elkaar geflanst, want moet vandaag werken van 12 tot half 9 en vanavond komt mijn vriend slapen. We gaan samen Sint kijken (komt op tv!). Toen die vorig jaar uit kwam, wilde ik hem al graag zien, maar het is er niet van gekomen. Nu is het wel toepasselijk om in het Sinterklaassfeertje te komen. Zondag is namelijk the day en gaan we 's middags surprises uitwisselen en papier van cadeautjes scheuren.

Sinterklaas Surprise TomTom
Mijn surprise, gemaakt voor de vriend van mijn zus. Hij heeft een onwaarschijnlijk slecht coördinatiegevoel, dus ik heb een TomTom gemaakt (hoop dat dat al duidelijk was...). Hij begint met een gedicht: de pagina's op de TomTom vormen een route die hem hopelijk leiden naar een ander gedicht, en daarna naar zijn cadeau. Onderin staat ook nog het dorp waarin we wonen, maar dat heb ik voor de foto even weggehaald. 


De komende weken heb ik het zeer druk. Volgende week heb ik een deadline van een 15 pagina-lange analyse, in het Engels, voor het vak Business and Information Technology. De twee weken daarna heb ik zeven tentamens. Dus dat wordt weer genieten.

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke Sinterklaas hebben! Ik plaats volgende week, net zoals vorig jaar, een Sinterklaaslog, met daarin de cadeautjes die ik heb gehad. Have a nice weekend!


Liefs DQ

4 opmerkingen:

  1. Wat heb je een leuke surprise gemaakt. Ik heb ook echt zin om Sinterklaas te vieren. Ik vier het woensdag. Geniet van je dag xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke suprise. Heel veel sterkte met het schrijven van je analyse en voorbereiden op je tentamens.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha wat leuk gedaan, ik ben zelf helemaal niet handig met surprises en maak dit jaar gelukkig alleen een gedicht.

    BeantwoordenVerwijderen