donderdag 25 februari 2016

Current Likes #34




Beauty: MakeUp Revolution Contour Kit


Bij het I Love Beauty-event van MissLipgloss stonden ontzettend veel leuke stands, onder andere een paar die MakeUp Revolution verkochten. Ik kocht het Ultra Sculpt & Contour Kit in Ultra Fair en vind 'm echt top! Ik neem 'm altijd mee als ik naar mijn vriend ga en gebruik eigenlijk alle drie de kleuren dagelijks.

Hardloopschoenen: Asics


Inmiddels loop ik alweer vier maanden hard. Toen ik zelf het idee had dat ik het ook echt ging volhouden, vond ik het tijd voor "echte" hardloopschoenen. Ik liep eerst op simpele sportschoenen van de Primark, maar na een paar weekjes kreeg ik al last van mijn knie, dus het leek me toch beter om voor kwalitatieve schoenen te gaan (de pijn in de knie kan overigens ook gewoon komen door het beginnen met hardlopen; hardlopen is immers vrij heftig voor je knieën). Met mijn vader ging ik naar Runnersworld in Breda, waar ze kijken naar je voeten en je manier van hardlopen. Mijn vader is al jaren een fanatieke hardloper en koopt zijn schoenen altijd bij Runnersworld. Ik mocht verschillende hardloopschoenen uitproberen en uiteindelijk bleken de Asics Gel-Cumulus 17 het beste voor mij. Vaderlief rekende ze voor me af (thanks pap en mam voor het vertrouwen en de investering in mijn hardloopcarrière ;)) en inmiddels heb ik er al wat kilometertjes op gelopen; love them. 

Films: Harry Potter DVD Box


Veel Harry Potter vandaag (soms ben je gewoon in een dergelijke stemming), maar ik ben de Harry Potter films opnieuw aan het bekijken. Bij de Blokker kocht ik deze mooie DVD box met álle films voor slechts €20; nice! Op bol.com is 'ie overigens ook verkrijgbaar, alleen €16 duurder.

Boeken: Harry Potter 15th Anniversary Set



Het verhaal achter deze aankoop kon je al in mijn maandelijkse update lezen, maar ik ben zó blij met deze boxset. De covers zijn onwaarschijnlijk mooi en ook op mijn plank staan ze prachtig, doordat de ruggen samen het kasteel van Zweinstein/Hogwards moeten voorstellen. Inmiddels ben ik weer begonnen met het herlezen van de serie. Liefde voor Harry. Maar eigenlijk vooral liefde voor J.K. Rowling.

Overigens kocht ik deze boxset wél op bol.com, waar 'ie momenteel in verhouding tot andere websites (zoals mijn geliefde BookDepository) goedkoper is.

Films: Deadpool



Na de trailer keek ik al weken uit naar Deadpool met Ryan Reynolds. Het idee voor deze verfilming van de Marvel stripheld lag er 11 jaar geleden al, maar toentertijd was er weinig interesse. In 2009 werd het personage (ook gespeeld door Ryan Reynolds) wel geïntroduceerd in X-Men Origins: Wolverine, maar in een vorm die ontzettend afweek van de originele comics. Onder andere Reynolds bleef de originele Deadpool doorduwen bij 20th Century Fox en nadat er een clip gelekt werd (mogelijk door Reynolds zelf), was de fanbase zo enthousiast, dat de filmstudio bijna wel moest beginnen aan een eigen filmreeks voor de stripheld.

Series: New Girl


Er is een nieuw seizoen van New Girl uit en dus besloot ik dat het hoogste tijd was om de gehele serie opnieuw te kijken. Gelukkig staan alle seizoen op Netflix, dus vlieg ik er met gemak doorheen.

Magazine: Empire


Ik ben gek op films (maar laten we even eerlijk zijn, hoeveel mensen zijn er tegenwoordig nog over die niet gek zijn op films?) en ik ben gek op reviews en trivia feitjes over films, dus Empire ("the world's biggest and best movie magazine") is precies iets voor mij. Ik ben er pas sinds enkele maanden achter dat je dit tijdschrift ook gewoon in Nederland kan kopen (ik haal 'm altijd bij de Bruna op Centraal Station in Breda) en inmiddels is het mijn lievelingstijdschrift. Eerlijk is eerlijk, behalve de Empire lees ik alleen de National Geographic en die deelt de eerste plaats met Empire, dus de concurrentie is niet groot. 

11 opmerkingen:

  1. De contour kit ziet er erg fijn uit! Erg leuk dit artikel.

    -x- Sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk om te lezen :) Wat een toffe hardloop schoenen heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie favorieten! Die contour kit ziet er echt mooi uit, lijkt me heel fijn. x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke favorieten heb je op een rijtje gezet, fijn weekend meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, ik zou echt graag willen leren contouren! Die contour kit lijkt mij echt mooi!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Harry Potter blijft leuk he ;) ik wil graag naar de expo in de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heb jij de film predestination gezien? Die is echt weird...maar je kijkt toch geboeid omdat je wilt weten hoe verhaal afloopt, ha!

    Lieve ouders <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ah new girl vind ik ook zo'n leuk serie, word ik altijd heel blij van!

    BeantwoordenVerwijderen