woensdag 10 juni 2015

Current Likes #28



Beauty: Hema Nagellak Pastels 


Ik ben alweer helemaal klaar voor de zomer en dat is ook op mijn  nagels te zien Ik kocht bij de Hema twee pasteltinten en ik vind ze beide fantastisch. Het blauwe kleurtje is mijn favoriet, maar de groene staat ontzettend leuk in combinatie met een gouden randje. ~De review over deze producten vind je hier.


Beauty: Essence Lipstick Come Naturally


Kylie Jenner heeft het taupe kleurtje voor op de lippen helemaal hip gemaakt en ook ik ben gevallen voor een soortgelijke tint. Deze variant van Essence kost maar €2,39, is dierproefvrij en blijft goed zitten: liefde!

Beauty: Essence Studio Nails Pro White Rosé


Nog een product van Essence, namelijk de Studio Nails nagellak in Rosé. Na de alternatieve french manicure met het pastelkleurtje van de Hema kreeg ik wel weer een beetje zin in een "normale" french manicure. Ik stuitte op dit roze kleurtje van Essence, die tevens een nail whitener is (die de gele kleur dus uit je nagels zou moeten halen), en werd verliefd. Op zichzelf heel mooi, maar met een wit randje ontzettend chique.

Fashion: Primark Jasje


Ik kocht dit jasje al in november bij de Primark, maar begin er nu pas een echte band me te ontwikkelen. Het perfecte jasje voor als het niet al te warm is, maar ook niet koud genoeg voor een dikke jas. Vooral de kraag vind ik onwijs tof.

Vakantie: Weekje Duitsland


Met de familie van mijn vriend ben ik een weekje naar Duitsland geweest en het was heerlijk. De omgeving was onwijs mooi dus we hebben heerlijk gewandeld, goed gegeten en ik heb vooral erg veel gelezen. Top, zo'n weekje er tussenuit!

Books: The  Miniaturist 


Ik had The Miniaturist van Jessie Burton al een tijdje op mijn iPad staan, maar zoals met de meeste boeken op mijn iPad, was ik 'm eigenlijk vergeten. Onlangs kwam ik 'm weer tegen en besloot ik er gelijk maar in te beginnen (ook al was ik al in twee andere boeken bezig) en ik vind het boek tot nu toe fantastisch. Onwijs mooi geschreven, een mysterieus verhaal en de cover is zó mooi. Ik zou in staat zijn de hardcover alsnog te kopen, maar ik hoop dat ik me in kan houden.

Movies: Hercules


Ik lees momenteel tevens The Greek Myths van Robin Waterfield waardoor ik weer zin kreeg om één van mijn favoriete Disney-films terug te kijken: Hercules. Gelukkig staat deze op Netflix, dus terwijl ik mijn make-up deed, zette ik de film op en daarna moest ik 'm natuurlijk wel afkijken.

Series: Geordie Shore Seizoen 10


Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten, is mijn favoriete guilty pleasure Geordie Shore. Onlangs kwam seizoen 10 uit en dus zat ik weer wekelijks achter mijn laptopje te lachen (en te huilen, seriously). Nu weer wachten op seizoen 11.

12 opmerkingen:

  1. Mooie foto's! Ik ben gek op Disney films. En beide nagellooks zijn echt mooi. Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke likes! De hema nagellak zijn echt mooi he!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat blijven deze zomer denk ik ultieme favorieten! X

      Verwijderen
  3. Die van Essence heb ik ook; een erg mooie lipstick! Enne, wat een heerlijke vakantie was dat ongetwijfeld. Ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke foto's! Ik vind je lakjes echt heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh die pastel nagellakjes zijn inderdaad erg mooi!
    Leuke likes <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oh wauw die pastel lakjes van de Hema zijn zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. de lakjes van hema zijn mooi ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie favorieten. Ik heb een tijdje geleden oom Hercules gekeken:)
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie favorieten! Vooral dat nagellakje vind ik erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen