zaterdag 25 april 2015

Deautybox April

Vorige maand ontving ik voor het eerst de Deautybox en inmiddels is het tijd voor de tweede. De Deautybox van maart zat vol met prachtige producten dus het is nu de vraag of de tweede box net zo goed gevuld zal zijn. Zal de box van april aan de verwachtingen voldoen? Of was de voltreffer van vorige maand slechts een hoogtepuntje om de abonnee's van Prettybox te behouden? De spanning is om te snijden, dus kijk vandaag met me mee...

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Deauty-website








I have to be honest, niet zó indrukwekkend als vorige maand, maar dat was ook moeilijk te evenaren. Gelukkig wel producten die ik ook daadwerkelijk wil gebruiken; zo is mijn tonic bijna op, dus een nieuwe fles komt zeker van pas.



Het eerste product is een Revitalizing Face Toner van het merk Kueshi. De fles bevat 200 ml en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €10,70. Zoals ik al zei, is mijn tonic bijna op, dus deze fles komt als geroepen. Ik ben benieuwd.


Daarnaast een Anti Roodheid Masker van Uriage ter waarde van €13,90. Ik heb eigenlijk nooit last van een rood gezicht, behalve enkele keren als ik een nieuw masker gebruik waar mijn gezicht niet goed mee kan opschieten (soms klikt het gewoon niet hè... zo is het leven). Ik ga er vanuit dat dat bij dit masker in ieder geval niet het geval zal zijn (zou wel ironisch zijn) dus ik ben benieuwd; morgenavond maar even een verwenavondje voor mezelf inplannen.


Vorige maand zat er ook al een product van Lashem in de box, deze maand zit er het 3 In 1 Eye Bright product in. Bovenstaande tube bevat 5 ml, maar de full size is met zijn 15 ml drie keer zo groot en in dat geval €35,99 waard. Holy moly, dat moet dus wel een spannend product zijn. Zo denkt Deautybox er ook over, want in de beschrijving geven ze aan dat je in lange weken "deze spannende tube" tevoorschijn moet halen. De crème vermindert donkere kringen en fijne rimpeltjes, gaat wallen tegen en hydrateert ook nog eens de gevoelige huid rond je ogen.


Lippenbalsem komt àltijd als geroepen, aangezien ik regelmatig droge lippen heb, dus ook met de lippenbalsem van Chrystal ter waarde van €4,99 ben ik erg blij. De balm zit in een klein blikje en heeft een honinggeur (heel eerlijk; ik werd heel enthousiast van het idee maar toen ik de geur daadwerkelijk rook was dat enthousiasme snel weg, niet echt mijn ding).


Tot slot een eyeliner van het merk Lookx in de kleur Chocolate Matt; een donkerbruine matte kleur (joh). Deze eyeliner heeft een waarde van €17,75, hoef je niet te slijpen (je draait de eyeliner omhoog) en heeft een rubberen handvaatje. Allemaal erg fancy.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Deauty-websiteWil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

13 opmerkingen:

  1. Die eyeliner is wel duur :P ben benieuwd hoe lang die op je ogen blijft enzo. Ik hoop dat de gezichtsproducten allemaal bij je aanslaan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt he... Maar des te leuker om uit te proberen, want zou het zelf nooit kopen haha. Xx

      Verwijderen
  2. Mooie inhoud. Ben erg benieuwd naar de eyeliner!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mwaa.. ik vind de inhoud niet zo indrukwekkend..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie producten zitten er weer in! Ik ben heel benieuwd naar het Anti Roodheid Masker van Uriage :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijne producten, hopelijk werkt alles net zo fijn als dat het eruit ziet!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een box vol spulletjes. Hopen dat alles goed bevalt. Het ziet er in ieder geval goed uit

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Look like great products!


    Would you like to follow each other ?

    Kisses

    Emily from PTT

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke producten! Mooie nagellak heb je op. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben ook benieuwd naar de toner van Kueshi!

    BeantwoordenVerwijderen