zondag 22 maart 2015

What's In My Bag





First things first; de tas die ik momenteel dagelijks gebruik komt van de H&M. Ik heb 'm pas sinds een paar weken in huis en ik ben helemaal verliefd. De tas heeft voor mij het juiste formaat, de zwarte kleur past overal bij en de hengsels zijn ideaal. Ik heb deze tas momenteel altijd bij me als ik naar de universiteit of mijn vriend ga. Volgens mij kostte de tas €19,95.


Dit draag ik allemaal met me mee. Onmisbaar zijn vooral mijn iPad Mini, iPhone 5, portemonnee, sleutels en oortjes en/of hoofdtelefoon. Mijn agenda is vooral handig als ik naar de universiteit ga (het is overigens een Moleskine weekagenda, maar hier plaats ik binnenkort nog een blogpost over). In het panterprint tasje zit een portable oplader voor mijn iPhone en iPad, enkele tampons voor die onverwachte momentjes en een uitvouwbaar tasje.

Ik draag eigenlijk nooit make-up producten met me mee. Voorheen deed ik dit wel altijd, maar ik werk het toch nooit bij door de dag heen (zelfs mijn lippen negeer ik meestal compleet als ik eenmaal de deur uit ben). Dus alleen het "hoognodige": lippenbalm (die van Burt's Bees is goddelijk), lipgloss en poeder met een spiegeltje.


Ik heb mijn iPad Mini inmiddels driekwart jaar, maar het is nu al een onmisbaar item in mijn leven (ik realiseer me hoe oppervlakkig dat klinkt, maar helaas is het echt zo: ik kan niet meer zonder mijn iPad). Ik heb er onwijs veel boeken op staan en aangezien het echt een gesjouw is om dikke boeken mee te nemen, vind ik het heerlijk dat ik nu alsnog overal (te pas en te onpas) boeken kan lezen. Daarnaast gebruik ik mijn iPad ook veel voor mijn studie: alle colleges en verplichte wetenschappelijke literatuur staan erop. Ik raad overigens ook echt een iPad Mini aan als je van plan bent 'm veel mee te nemen. De iPad Mini is lekker klein (joh) dus past in al mijn tassen en daarnaast super licht.

16 opmerkingen:

  1. Wat lijkt me dat heerlijk zeg zo'n ipad mini!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het altijd leuk om te zien dat ik niet de enige ben die toch altijd heel wat dingen met zich meedraagt haha ;) Leuke handtas en die agenda is zo cool! Ik neem overigens wel altijd een make-up tasje mee. Maar het is natuurlijk logisch dat je dat niet doet als je hem niet gebruikt. Leuk artikel! Liefs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik wil gewoon alles binnen handbereik hebben :) xx

      Verwijderen
  3. Ik blijf die paarse koptelefoon zo gaaf vinden! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gelukkig ben ik niet de enige met een volle tas haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk om zo even in je tas te gluren!
    Ik moet altijd geld en een lipbalm mee hebben.
    Anders ben ik verloren!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuk om te zien en vette koptelefoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind je agenda geweldig :D mijn Ipad (niet mini) wordt ook voornamelijk gebruikt voor school. Een laptop gebruik ik daar niet meer voor. Die was echt te zwaar en te groot! Nu is zo'n Ipad met een bluetooth toetsenbord de ideale oplossing :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Vind m zelf ook nog steeds fantastisch haha! Jaa ik wil ook echt nog zo'ntoetsenbordje kopen! Lijkt me zo handig! X

      Verwijderen
  8. Dat Star Wars boekje :D Super leuk! En erg handige dingetjes heb je in je tas zitten ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om de inhoud van je tas te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke dingen dat je hebt! Bij is het meer rommel in mijn tas :) en zeker als ik mijn sleutels moet vinden ben ik al 5 min bezig.
    www.homemade-stories.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je ipad mini ziet er echt goed uit. Ik gebruikte mijn ipad ook super veel, maar de laatste tijd weer wat minder.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die opladers om mee te nemen zijn voor mij de laatste tijd ook erg belangrijk geworden. Binnen no time is mijn telefoon alweer leeg, en dan zul je net zien dat ik hem juist op dat moment écht nodig heb.

    BeantwoordenVerwijderen