dinsdag 31 maart 2015

Current Likes #26


Beauty: Hema Fast Green


Dit opvallende kleurtje trok gelijk mijn aandacht toen ik door de Hema liep en ik kon niet anders dan 'm mee naar huis nemen. Deze groene nagellak springt van mijn nagels af, fleurt elke outfit (en dag) op en zorgt ervoor dat ik nóg meer zin in de lente en zomer krijg. Meer foto's kun je in mijn blogpost vinden. 

Beauty: OPI Fifty Shades of Grey


Nog meer nagellak! Dit setje met mini's van de Fifty Shades of Grey-collectie kreeg ik van mijn zus en haar vriend. Onwijs leuke tinten die overal bij passen en er eigenlijk ook nog vrij tof uitzien wanneer je ze combineert. Behalve deze vier kleuren zit er in het setje ook nog een rode nagellak en een liquid sand lak. Meer foto's kun je in mijn blogpost vinden.

Fashion: Summer Clothing


Ik ben alweer helemaal klaar voor de lente en zomer. Ik kijk er nu alweer naar uit om in een luchtig jurkje of comfortabele maxi rok met mijn zonnebrilletje door de stad te lopen. Dat er nu alweer zomerkleding in de winkels hangt, maakt me alleen maar enthousiaster. Bij de H&M kocht ik een vrolijk jurkje en een spijker giletje en bij de Primark kocht ik ook een jurkje (met zakken!) en een simpele strakke maxi rok (met kleine splitten aan beide kanten).

Books: Fantasy


Ik hou van allerlei soorten boeken, maar afgelopen maand heb ik mijn lezen bijna geheel gewijd aan fantasy-boeken; and I loved it. Ik las onder andere The Final Empire van Brandon Sanderson, het eerste deel in de Mistborn-trilogie. Holy moly. De laatste helft van het boek was onwijs spannend en ik kon 'm toen dus ook 's avonds voor het slapengaan eigenlijk niet wegleggen (zelfs niet toen ik de dag erop om kwart voor zeven uit mijn bed moest, dus dat was echt een feest). Daarnaast las ik Heir of Fire van Sarah J Maas, het derde deel in de Throne of Glass-serie. Nogmaals, holy moly. Dit boek was echt super intens en onwijs tof, en ik vind het vreselijk dat ik tot september moet wachten tot het vierde boek uitkomt. Tot slot ben ik nu bezig in De Strijd Der Koningen door George R R Martin, het tweede deel in de Het Lied Van IJs en Vuur-serie (Game of Thrones). Meer fantasy dan dat wordt het eigenlijk niet.

Books: Beautiful Books


Zo goed als ik vorige maand bezig was met het sparen van geld, zo slecht ben ik nu bezig. Behalve de zomerse kleding die ik heb gekocht, heb ik ook tien (!!!) nieuwe boeken aan mijn collectie toegevoegd. Maar het zijn allemaal werkelijk pareltjes van de bovenste plank, dus het is het zeker waard om later deze week even mijn boekenshoplog te checken. Look at these beauties (en dit is pas de helft... ik weet het, het is een verslaving).

Apps: Instagram


Ik heb me er ook aan toegegeven: Instagram. Ik had al een Instagram account, maar daarmee volgde ik enkel mensen. Sinds een paar weken heb ik echter ook een Instagram aangemaakt waar ik wél foto's op plaats en ik vind het fantastisch. Tot nu toe heb ik vooral veel foto's van boeken geplaatst, aangezien ik zoveel prachtige exemplaren heb, maar ik plaats gelukkig ook nog wel eens andere dingen. Volg me!

Movies: X-Men


Hoewel ik momenteel gek ben op de superhelden films van Marvel, had ik de nieuwere X-Men films nooit gezien (overigens; de X-Men films zijn weliswaar gebaseerd op de stripboeken van Marvel. de films zijn geproduceerd door 20 Century Fox en vinden dus niet plaats in de Marvel Cinematic Universe). Onlangs kreeg ik de kriebels en besloot ik X-Men First Class te kijken. And I liked it... a lot. Ik keek Days of Future and Past ook gelijk, waardoor ik ook weer zin kreeg om de originele trilogie te kijken en aan dat gevoel heb ik gelijk maar toegegeven. In principe zou ik nu ook de Wolverine-spinoffs nog kunnen kijken, maar die trekken mij toch een stuk minder. Nu maar afwachten tot de nieuwe film, Apocalypse, uitkomt... in 2016.

19 opmerkingen:

  1. Leuk dat je nu ook op Instagram zit :-) Ik ben er zelf ook nog maar pas echt goed mee begonnen. Die donkerste lak uit de Fifty Shades of Grey collectie ziet er mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die nagellakjes zien er allemaal super goed uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw die groene nagellak! Stunning =D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die nagellakjes zijn echt heel mooi! Ik ga je zeker even volgen op instagram :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw dat setje van de Fifty Shades of Grey-collectie is echt super mooi!!! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kijk ook al uit naar die warme temperaturen zodat ik al mijn zomerkleren kan dragen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw die nagellak van hema, wat een knalkleurtje! Hopelijk wordt het weer snel wat beter want ik kan niet wachten om knallende zomerse kleurtjes op m'n nagels en in m'n kledij te dragen! Fijn artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk jurkje! Ik heb ook zo'n soort jurkje gekocht en wou hem op bijna dezelfde manier combineren! Ik wil er een lange spijkerjasje overheen doen ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  9. you have a lovely blog! :)

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk jurkje, mooi die bloemen print :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie kleur nagellak, die zilveren!
    En ik vind de X-men films (ook onverwacht) zo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. het bloemenjurkje is leuk en de opi set is ook erg mooi ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen