vrijdag 19 december 2014

Sinterklaaslog - Cadeautjes 2014

Sinterklaas was ook dit jaar weer in het land en had voor mij ontzettend veel cadeautjes achter de hand... Vijf december zal bij ons nooit ongemerkt voorbij gaan; wij zijn zeer enthousiaste en intense Sinterklaasvierders. We maken surprises, schrijven gedichten en geven en krijgen onwaarschijnlijk veel cadeautjes. Vandaag laat ik zien wat er dit jaar allemaal in de zak zat voor mij.





Ik heb zes (!) boeken gekregen. Ik zal eerlijk zijn; ik had ook vrijwel alleen maar boeken op mijn verlanglijstje staan. Maar toch zat er nog een boek tussen wat niet op dat verlanglijstje stond, maar die ik wel graag wilde (mijn zus kent me erg goed), namelijk Not That Kind Of Girl door Lena Dunham. Daarnaast heb ik eigenlijk alleen klassiekers gehad in prachtige uitgaven. Ik ben zó blij met mijn boeken en heb nu al zin in de kerstvakantie, wanneer ik lekker op mijn gemak kan lezen (eerst de tentamens maar eens doorkomen). Deze boeken zullen begin januari nog uitgebreid op mijn blog aan bod komen in mijn boekenshoplog van december.


Deze twee armbandjes vormen mijn nieuwe favoriete arm candy combinatie. Het kleine armbandje kreeg ik bij mijn surprise van mijn lieve schoonbroer (vriend van mijn zus) en de grotere armband kreeg ik van opper Sinterklaas (mijn ouders).


Ik moest natuurlijk ook nog wat beauty artikelen op mijn wishlist zetten en ik heb vier onwijs mooie make-up producten gekregen. Ten eerste twee blushes van Make Up Revolution en daarnaast een oogschaduw palette in Death By Chocolate en blush in Candy Queen of Hearts van I ♥ Make Up. Van de producten van I ♥ Make Up komt in ieder geval nog een review online. Ben er echt onwijs blij mee.


Van mijn vriend kreeg ik een heerlijke box verwenproducten van de Rituals die allemaal echt onwijs lekker ruiken. Daarnaast kreeg ik een setje van The Body Shop met twee kerstproducten waar ik ook erg nieuwsgierig naar ben.


Ik kreeg ook nog allerlei leuke dingetjes voor in mijn kamer, waaronder twee onwijs schattige kerstmannetjes die nu al in mijn rek staan te pronken. Ook kreeg ik een leuk dienblaadje (waar je overigens ook nog een foto/collage in kan doen!), twee heerlijk ruikende kaarsjes en een prachtig kaarsenhoudertje die je zelf uit moet zetten.


Dan nog wat random dingen: de dvd Oblivion (met Tom Cruise en Morgan Freeman, dus ben zeer benieuwd), een pakketje met notitieblokjes (waaronder een to-do list, altijd handig), een roze selfie stick die ik binnenkort maar eens moet uitproberen en... chocolade!


Tot slot de traditionele adventkalender, dit jaar in een onwijs leuke Frozen-variant. Met mijn vriendinnen heb ik ook nog een soort Sinterklaas/Kerst-spel gespeeld en van degene die mij getrokken had kreeg ik het dienblad links bovenin met allerlei leuke kaarsenhoudertjes etc, echt super gezellig! Daarnaast kreeg ik wat onzincadeautjes, waaronder een shotglaasje in de vorm van een man (die ik zelf gekocht had).

Ik ben dus weer onwijs verwend. Het was ook weer een onwijs leuke Sinterklaasmiddag en ik heb nu alweer zin in volgend jaar!

25 opmerkingen:

  1. Wat heb je leuke cadeautjes gehad! Dat pakket van Rituals ruikt zo lekker, heerlijk! =)

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat ontzettend veel kadootjes! Dat herinnerd me aan vroeger! Helaas is dat nu al een tijdje over. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Meid, wat ben jij FLINK verwend, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt echt super leuke dingen gekregen hoor, veel boeken ook! Ik wil die blushes ook nog graag hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldige cadeaus! Wat leuk dat je zus het boek Not That Kind Of Girl voor je gekocht heeft terwijl dat helemaal niet op je lijstje stond. Het is trouwens het boek waar ik het meeste benieuwd naar ben! Dat chocolate oogschaduwpalette heeft me ook nieuwsgierig gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow jij ben echt verwend! Die blushes zijn zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heb je allemaal leuke en mooie cadeaus gekregen! Heerlijk ook al die boeken. Nu heb ik ook gelijk een idee van wat ik nog op mijn verlanglijstje voor de Kerst kan zetten, want er zijn nog heel wat boeken die ik zeker wil lezen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een hoop leuke cadeautjes heb je gekregen! Ik ben onwijs benieuwd naar 't boek Not That Kind Of Girl :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heb je veel gekregen en wat veel leuke dingen ben benieuwd naar een review!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat een leuke items!

    xoxo
    Dascha

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat ben je lekker verwend zeg.. hele mooie cadeautjes en wat heb je veel boeken ontvangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. O_O Wat ben je verwend zeg, waauw, zoveel cadeautjes! Heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja, die notitieblokjes zijn schattig (en handig!)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat ben je goed verwend zeg! Superleuk om te zien! Heerlijk ook dat je zowel wat van Rituals als The Body Shop hebt gekregen, dat zijn echt van die heerlijke merken <3 Ik ben trouwens ook wel heel benieuwd naar de boeken die je hebt gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zowel Rituals als TBS hebben inderdaad echt van die verwenproducten :) X

      Verwijderen
  15. Waaauw, wat heb jij veel leuke items gekregen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat heb je mooie cadeautjes gekregen zeg! Leuke beautyproducten ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Super leuke cadeautjes zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een super leuke cadeautjes, met name de boeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie beauty aankoopjes, ik ben erg benieuwd naar dat palette :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Jij moet wel heel braaf geweest zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen