vrijdag 26 december 2014

Plog 12-12-14

Deze plog is alweer van enkele weken geleden; een vrijdag waarop ik een beetje aangerommeld heb en 's avonds een date met mijn vriendinnen had om Sinterklaas en Kerst te vieren (of hoe wij het noemen; Sinterkerst). Kijk met me mee hoe ik vrijdag 12 december doorbracht.



Goedemorgen! Ik word voor de wekker wakker rond 9 uur. Mijn vriend ligt nog in een coma naast me dus ik besluit mijn iPad Mini erbij te pakken en kijk wat video's op YouTube. 



Badjasje en pantoffels aan (beide van de Primark) en even lekker onder de douche. Ik gebruik momenteel een nieuwe shampoo van Yves Rocher (niet echt fan, ruikt wel lekker), mijn all time favorite conditioner van John Frieda en een showergel van Nivea.



Ontbijtje voor mijn vriend en ik! Voor ons beide een pistoletje met gesmolten oude kaas, een half pistoletje met cranberry paté en een halve met roomboter. Jammie! Mijn vriend ligt nog in bed, dus het wordt ontbijt in bed.



Hmm, wat doe ik aan vandaag..? In de avond heb ik een date met drie vriendinnen dus wil er wel een beetje leuk uitzien (wanneer niet?). Ik twijfel tussen deze shirts maar kies uiteindelijk de linkse outfit.



Ik speel met mijn nieuwe oogschaduw palette van I ♥ Make Up (gekregen van Sinterklaas) en gebruik de nieuwe Lash Extension Fibres van Catrice. Het maakt mijn wimpers wel iets volumineuzer, maar had er eigenlijk meer van verwacht. 


Mijn vriendinnen en ik hebben lootjes getrokken en doen een cadeauspel. Voor je lootje moet je een gedicht schrijven en een cadeau kopen van ongeveer tien euro. In het spel komen wat goedkope cadeautjes. Even inpakken!


We gaan ook samen eten; tapas. Dus ik moet even naar de supermarkt om wat inkopen te doen. Daar kom ik overigens één van die vriendinnen tegen die ook inkopen doet voor de avond; de charmes van een dorp.


Ik ga wraps met zalm, kruidenkaas, komkommer en pijnboompitten maken, rolletjes salami met monchou en ham met meloen.


Klaar!


Op TheBookDepository had ik dit heerlijke boek besteld voor kerst; My True Love Gave To Me. Een onwijs mooi boek met twaalf korte verhalen.


Ook nog even studeren, de week erna tentamens.


Nog een pakketje binnen! Op Nailgloss won ik een scrub van Kneipp. Ik heb dit product inmiddels uitgeprobeerd en waaauwie, deze ruikt zó lekker! Leuk ook dat er een kaartje bij zat.


Cadeautjes en gedichtjes in een tas en onderweg naar mijn vriendin!


Dinner! Ik heb mijn vriendinnen er maar even afgeknipt ;)


Je kon het al in mijn blogpost met mijn Sinterklaas cadeautjes terugzien, maar ik kreeg een onwijs mooi dienblad met allerlei soorten kaarsenhoudertjes. Ik heb echt een ontzettend leuke avond gehad!

Tegen twee uur was ik thuis en toen ben ik gelijk gaan slapen, want op zaterdag moest ik weer de hele dag werken (gelukkig pas om 12 uur). 

11 opmerkingen:

  1. Heel leuk!!

    Merry Christmas!

    xoxo
    Dascha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn het weer super leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's en wat een leuke badjas! Fijne kerst nog geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke foto's! Ik kijk ook 's ochtends meestal als ik wakker word wat vlogs terug..leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke foto's allemaal! Dat True Love Gave To Me boek lijkt me erg leuk, alleen de cover al ziet er zo mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ook redelijk ingepakt door de cover inderdaad... hihi. X

      Verwijderen
  6. wat een super leuke foto's dat boek lijkt me erg leuk ! en leuk cadeautje heb je gekregen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben heel benieuwd naar dat palette! En dat boek ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Veel succes met je tentamen! En leuke badjas ;-)

    BeantwoordenVerwijderen