maandag 15 december 2014

Current Likes #23



Beauty: Essence Wrapped In Pink Cream Blush


De Cream Blush van Essence in Wrapped In Pink heeft me echt verrast. Het is een mooi kleurtje en hoewel het heel fel lijkt, is de blush op een fijne manier op te bouwen waardoor het een onwijs natuurlijk effect heeft. Ik heb overwogen de andere variant (een felle koraalrode kleur) ook nog aan te schaffen, maar aangezien ik eigenlijk nooit rood op mijn wangen (of lippen) draag, heb ik dat maar gelaten. Wat een discipline.

Beauty: Andrélon Texture Beach Spray


Sinds ik mijn "nieuwe" korte haar heb, ben ik nieuwe producten aan het uitproberen. Zo bevalt de Texture Spray van Andrelon me ontzettend goed. Het geeft je haar net wat meer volume en een lekker rommelig effect.

Beauty: De Tuinen Argan Dag & Nacht Crème


Door het koude weer is mijn huid de laatste tijd ontzettend droog. Ik weet dat je eigenlijk dagelijks dagcrème moet gebruiken, maar meestal ben ik daar te lui voor. Momenteel gebruik ik het echter in ieder geval één keer per dag en soms zelfs twee keer. Heerlijk om 's ochtends wakker te worden met een zachte huid. Overigens ruikt deze dag- en nacht crème van De Tuinen ook erg lekker.

Interiour: Polaroid Wall 


Ik was toe aan iets nieuws in mijn kamer en op WeHeartIt zag ik onwijs veel leuke afbeeldingen voorbij komen van zogenaamde "Polaroid Walls". Ik besloot zelf ook zoiets te maken en ben heel blij met het resultaat. Ik heb over mijn Polaroid Wall een blogpost geschreven.

Movies: Interstellar


Interstellar is een indrukwekkende en intense film met onder andere Matthew McConaughey en Anne Hathaway over een hun bizarre avonturen in de ruimte. Het is een lange zit (169 min) maar ik vond het echt een super toffe film. Het zet je in ieder geval even aan het denken.

Movies & Music: Mockingjay Part I


Ik ben een trouwe fan van The Hunger Games en heb de trilogie enkele jaren geleden al gelezen (al lees ik de boeken nu opnieuw). Onlangs ging ik naar Mockingjay Part I en holy moly... Ik had veel negatieve geluiden gehoord maar zelf vond ik de film echt ontzettend gaaf! Catching Fire blijft tot op heden mijn favoriet (zowel het boek als de film) maar ik vond Mockingjay Part I sowieso beter dan de eerste film. Ook het Soundtrack Album (samengesteld door Lorde) vind ik echt ontzettend gaaf.

Series: House of Cards


Aaah, you gotta love Kevin Spacey. Wat een fantastische acteur! Ik vond 'm sowieso al geniaal (oa door zijn rol in één van mijn favoriete films The Usual Suspects) maar hij maakt deze serie echt. Ik heb pas één seizoen gezien, maar nu al helemaal verslaafd aan House of Cards.

Drinks: Koffiedrank


Mijn nieuwe liefde qua koffie; de koude koffiedranken van de Lidl. Ik vind ze overigens niet alleen koud erg lekker, maar ook warm. Even in een mok schenken, een minuutje in de magnetron en tadaaa: je drankje is klaar.

14 opmerkingen:

  1. House of Cards is heel interessant, maar ik moet nog wat afleveringen inhalen!! Hm, ik ben benieuwd naar je latte macchiato.. weet niet of ik het koud net zo lekker zal vinden? :O

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het koud ook erg lekker! Maar je kan ze dus ook gewoon nog opwarmen ;) X

      Verwijderen
  2. Ah de blush van essence ziet er inderdaad mooi uit, die ga ik binnenkort ook proberen! En die koffiedrank jammmmie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben erg benieuwd naar House of Cards! mooie blush van essence zeg wauwie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die blush ziet er knallend uit zeg!

    De andrelon producten vind ik ook fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jaaaaa, Interstellar was ZO goed! De nieuwe The Hunger Games moet ik nog zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk, leuk, leuk. I love de blush!

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe The Hunger Games! Gaaf dat je die al hebt gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die blush deed me eerst schrikken maar hij is inderdaad erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen