zaterdag 30 augustus 2014

Current Likes #19




Beauty: Catrice Metallure Lipstick Alluring Pink


De nieuwe Limited Edition van Catrice is ontzettend mooi. Ikzelf ben tot over mijn oren verliefd geworden op de roze lipstick uit de collectie: Alluring Pink. Een prachtige donker roze kleur die ik de afgelopen dagen met liefde elke dag heb gedragen.

Jewelry: Ketting H&M


Een tijdje terug plaatste ik een bestelling bij de H&M. Deze ketting kon helaas niet gelijk geleverd worden, dus toen die enkele weken later op de mat lag, was ik bijna een beetje verrast. Inmiddels draag ik 'm bij de meeste outfits: het brons en zwart is bijna overal bij te combineren!

Series: Geordie Shore Season 8


Mijn ultieme guilty pleasure: Geordie Shore. Ik ben werkelijk verslaafd aan deze serie van MTV. Verslaafd tot op het punt dat ik op vakantie in Griekenland al nadenk over hoe lekker het gaat zijn als ik thuis kom, omdat er dan alweer twee afleveringen op me staan te wachten (in plaats van dat ik wekelijks wacht op de nieuwe aflevering).

Movies: Guardians of the Galaxy


De nieuwste Marvel film en gelijk één van mijn favorieten: Guardians of the Galaxy. Ontzettend veel gave effecten, onwijs toffe muziek en gewoon enorm hilarisch.

Music: Guardians of the Galaxy Soundtrack Awesome Mix Vol I


Om maar in dezelfde trant te blijven; mijn nieuwe favoriete nummers staan op het Soundtrack album van Guardians of the Galaxy. In de film speelt het cassettebandje Awesome Mix Vol I een grote rol en het identieke album is net zo tof. Hoewel het allemaal oude nummers zijn, is het toch wel vet nu ze weer even onder mijn aandacht zijn geplaatst. Toffe cover ook.

Show: VMA's 2014 Beyoncé


Holy shit, hebben jullie de VMA's gezien? Het optreden van Beyoncé was echt té gaaf. Haar laatste album staat bijna in zijn geheel in mijn lijst met "Meest Afgespeeld" dus het feit dat ze een soort mashup deed van al die nummers, kwam voor mij wel goed uit. Daarnaast zag ze er prachtig uit en toen Jay-Z met hun dochter het podium kwam om haar een VMA uit te reiken, brak mijn hart: SWEET. 


Books: Penguin English Library Collectie


Toen ik een boekenwinkel in Nijmegen allerlei klassiekers uit de English Library collectie van Penguin zag staan, werd ik een beetje gek. Ik nam drie boeken mee waardoor mijn kleine collectie nu bestaat uit vier boeken: Dr Jekyll and Mr Hyde, The War of the Worlds, The Picture of Dorian Gray en Tess of the D'Ubervilles. Deze boeken zijn werkelijk prachtig en ik vind het echt een toevoeging aan mijn boekenplank! Ik kan niet wachten om één van deze klassiekers te lezen.

Books: Harry Potter


I did it: ik heb de complete Harry Potter-serie opnieuw gelezen de afgelopen maanden. Toevalligerwijs liep dat mooi tegelijk met de SummerOfSpells read-a-long op Goodreads. Ik werd al snel helemaal opgezogen in de wereld van Hekserij en Hocus-Pocus en zelfs als ik eigenlijk andere boeken aan het lezen was, kon ik de HP boeken niet laten liggen. Voorlopig kan ik er weer even tegen aan maar ik weet zeker dat ik deze serie nog veel vaker ga herlezen (waarom heb ik het niet eerder gedaan?).

21 opmerkingen:

  1. Jaaa, Guardians of the Galaxy was echt GOED eh :-) En Beyonce was ook amazing op de VMAs, wat een entertainer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil nog steeds naar GotG! Heeft zulke goede cijfers en goede reviews. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die lipstick van Catrice is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh die lipstick ziet er gewoon prachtig uit, leuke foto's!

    Sarah x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dr Jekyll and Mr Hyde staat al lang op mijn lijstje om te lezen. Alleen heb ik het meestal te druk met mijn studie :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moet zeggen dat lezen er nu het semester weer is begonnen bij mij ook wat meer bij inschiet, maar ik probeer in de trein naar de uni en savende voor het slapen gaan altijd wat blz mee te pakken ;) ik hoop dat ik dr Jekyll en mr hyde snel kan lezen! Xx

      Verwijderen
  6. Die lipstick van Catrice en ketting van H&M zien er super mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, de H&M ketting! Die wil ik ook, wat is ie mooi zeg!!! Ook de lipstickkleur van Catrice is erg mooi! Love your taste!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die lipstick van catrice wil ik eens proberen. Mooie ketting!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. great photos hun!
    would u like to follow each other on bloglovin and google +?let me know
    www.idareyoutobefashion.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke favorieten! Ik vond het optreden van Beyonce ook super leuk om te zien! Prachtige lipstick ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha, vind het supergrappig dat Geordie Shore ook bij jouw favorieten staat! Het werkt zo verslavend, hé.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha, ik zit tegenwoordig ook telkens Awesome Mix vol. 1 te luisteren :D

    BeantwoordenVerwijderen