donderdag 21 augustus 2014

iPad Mini Covers & Cases van Ebay

Sinds een tijdje heb ik een iPad Mini en ik kan écht niet meer zonder. Dit zilveren technologische wonder is één van de nieuwe liefdes in mijn leven en het voelt dan ook niet meer dan logisch om mijn vriendje veilig en stijlvol in te pakken. Hoewel ik al een onwijs schattige hoes heb van de Claire's, kan het geen kwaad alvast een beetje rond te kijken naar alternatieven. Vanzelfsprekend zoek ik die alternatieven op Ebay, nog zo'n grote vriend.
Rechtsbovenin/Linksonder: Brown Vintage Book Stand €10,95

Omdat ik mijn iPad hoofdzakelijk gekocht heb om boeken van te lezen, leek me een hoesje als de drie bovenstaande wel toepasselijk. Vooral de eerste vind ik mooi, maar dat is tevens de duurste, dus dan is die ernaast een mooi alternatief. Heel simpel, maar toch zo leuk: deze pastel-kleurige slim covers. Ik vind vooral de mintgroene versie met roze details heel tof!


Deze Flip Cases lijken me erg handig, omdat je dan terwijl je je iPad gebruikt alsnog je achterkant beschermt (in tegenstelling tot bij de hoes die ik nu heb). Bovenstaande zijn allemaal wel een stukje duurder, maar wel ontzettend mooi.Vooral links onderin vind ik erg mooi én erg handig. De cases zoals die van The Fault In Our Stars zijn wel erg mooi, maar het scherm blijft dan alsnog onbeschermd. 

9 opmerkingen:

 1. Super leuk overzichtje! Op Ebay zijn echt mooie items te vinden :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Chris, Je bent door mij genomineerd Voor het Sunshine Blogger Award...Voor meer informatie kijk dan even op mijn blog: http://blackswangoeswhite.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah echt super leuk allemaal!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leukerds! Die panda is wel heel cute.
  Zelf zou ik voor de wereldkaart gaan, die vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je hebt echt een heel leuk blog, ik heb het gevolgd :)

  BeantwoordenVerwijderen