vrijdag 1 augustus 2014

Current Likes #18



Beauty: MUA Extreme Metallics



Ik schreef er al een blogpost over, maar ik ben zó blij met deze twee oogschaduw quattro's. Ze zijn compact (en dus makkelijk mee te nemen) en er zitten prachtige, niet-alledaagse tinten in. Celebrity heeft twee bruintinten, waardoor er makkelijk een neutrale look mee te maken is, maar ook een roze en felgroene tint: lekker zomers! Starstruck heeft juist wat koelere tinten, namelijk paars en wit. Ik ben persoonlijk gek op paars als oogschaduw, vooral als lijntje onder je oog of als donkere kleur in je buitenste ooghoek. Super tof!


Beauty: Catrice BB Allround Foundation



Ik gebruik dit product al meer dan een jaar dagelijks en heb dus ook al meerdere tubes versleten, en toch heb ik er volgens mij nog niets over geschreven op mijn blog. Daar werd het tijd voor dus en vandaag staat de BB Allround Foundation van Catrice bij mij even in het zonnetje. Met een kwast is de foundation goed te verdelen op je gezicht, hij dekt goed en de kleuren matchen verrassend genoeg ook nog (al moet ik in de winter mijn gezicht dan wel een beetje selftannen, maar dat doe ik tegenwoordig toch graag). 


Fashion: H&M Jeans & Bag



Ik schreef al eerder over mijn bestelling bij de H&M en ze zijn ook al voorbij gekomen in een complete shoplog: de superstretch jeans en mijn bruine tas. Inmiddels zijn het twee van mijn favoriete items in mijn kledingkast en beide draag en gebruik ik ontzettend veel. Casual kan heerlijk zijn.

Fashion: Ebay Statement Ketting



Voor veel bloggers waarschijnlijk een bekende ketting, want dit pareltje is al op meerdere blogs voorbij gekomen en bijna alweer old news. Ik heb deze ketting echter pas sinds een paar weken in mijn bezit en sindsdien zeer veel gedragen. 


Fashion: Ebay Zonnebrillen



Deze zonnebrillen zijn beide al voorbij gekomen in blogposts over mijn Ebay aankopen (klik en klik) maar nu het weer een stuk zonniger is, draag ik ze ook daadwerkelijk meer. En ik ben erachter gekomen dat ik ze ook écht heel vet vind. Bovendien gooi ik ze makkelijk los in mijn tas, omdat ze zo goedkoop waren.

TV: Netflix


Sinds kort hebben wij thuis Netflix en zowel mijn ouders als ik zijn gelijk vrij verslaafd. Ik heb al meerdere films gezien en ook volg ik sinds kort Orange Is The New Black (ben al aangekomen bij seizoen 2). Ideaal!

Music: Stay High


Oeioeioei dit nummer staat continu op Replay op mijn iTunes. Ik ben er helemaal verslaafd aan. In een paar dagen 35 keer geluisterd...

Places: Rijksmuseum in the Morning


Met mijn vriend ging ik naar het Rijksmuseum. Na een nachtje geslapen te hebben bij zijn broer en diens vriendin in Asmterdam gingen we vroeg op pad, waardoor we al voor openingstijd in de rij stonden. Om negen uur renden we het Rijksmuseum door naar de zaal met onder andere de Nachtwacht en genoten we in alle rust van de tentoongestelde schilderijen. Heerlijk.

16 opmerkingen:

  1. Die zonnebrillen zijn echt prachtig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie likes! Ik vind het shirt dat je op je skinny jeans aan hebt ook erg leuk trouwens! En die ketting van Ebay is erg gaaf :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een goed idee om eens heel vroeg naar het Rijksmuseum te gaan! Ik ben er niet meer geweest sinds ie heropend is, Tijd om toch weer eens te bekijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die ketting is echt prachtig!

    Sarah x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk om te zien! En die BB cream van catrice is ook echt een favoriet van mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben ook DOL op Orange Is The New Black, ik kijk al uit naar seizoen drie! Ik kreeg woensdag de kans om Crazy Eyes te interviewen via The Huffington Post by the way, SO exciting!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O wauw, dat is wel ontzettend gaaf ja! En dat komt/staat online? Xx

      Verwijderen
  7. De BB Cream is ook een groot favoriet van mij! De oogschaduw palletjes zien er ook mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke favorieten heb je, ik vind vooral de zonnebrillen erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha, ik ben helemaal niet mee met de trends, want die ketting kende ik nog niet :) Vind hem wel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die BB cream wil ik eens proberen! En Netflix vind ik geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen