dinsdag 11 maart 2014

What's In My Bag

Heerlijk om even in andermans huizen, kamers, kledingkasten en tassen te neuzen. Vandaar dat ik vandaag voor de eerste keer ga laten zien wat ik in mijn tas met me meeneem. De tas die ik op de foto's laat zien, is de tas die ik het meest gebruik en die eigenlijk wel toe is aan vervanging. Ik kocht 'm een jaar of twee terug bij de Primark en het is echt het perfecte maatje. Daarnaast gebruik ik sinds kort een bag-in-bag die ik op Ebay heb gekocht (klik), ontzettend handig!







Ik ben echt een fan van een georganiseerde tas. Alles heeft een vast plekje en niets slingert los rond (zó irritant als ik naar iets moet graven in mijn tas). Vóór de bag-in-bag gebruikte ik de vakjes die al in de tas zaten en losse toilettasjes om bijvoorbeeld mijn sleutels of beautyproducten in te bewaren.

Het hoofdvak in het midden
 Ik heb vrijwel altijd een boek bij me, bijvoorbeeld om te lezen in de bus of in de trein. Momenteel is dat Splintered door A.G. Howard. Daarnaast de National Geographic voor als ik geen zin heb in een boek. Ten slotte mijn Moleskine agenda, om notities in te maken of afspraken te checken.

Vakjes aan de voorkant
Mijn twee portemonneetjes: een pasjeshouder en een losse portemonnee voor wat losgeld. Ik had voorheen altijd een grote portemonnee maar vond het toch maar een gesjouw en daarnaast onhandig om elke keer wat geld en pasjes in een kleiner portemonneetje te doen als ik een kleiner tasje wilde dragen. Ik kan echt niet zonder mijn iPod Touch, alle bussen en treinen die ik neem, wandelingen die ik maak of ritten die ik fiets doe ik met muziek aan. Tot slot mijn iPhone 5 die ik sinds augustus 2013 heb. Ik was nooit een echte Apple fan maar dit is echt mijn maatje. Ik maak er tegenwoordig ook de foto's mee voor mijn blog (behalve dus bovenstaande, want daar staat de telefoon ook op... joh). 

Vakjes aan de achterkant
Ik werk mijn make-up door de dag heen nooit bij. Alleen lipsticks of lipglosses breng ik opnieuw aan en héél soms de eyeliner opnieuw, als die op mijn linker ooglid een beetje gestempeld is. Dit laatste doe ik eigenlijk nooit maar het gaat meer om mijn eigen gevoel dat ik in ieder geval de eyeliner bij me heb. Momenteel draag ik mijn Revlon Lip Butter in Strawberry Shortcake en Glossybox lipstick in Glossy Pink (al is het een matte lip stick) vaak. Dan een parfumverstuiver met XX van Hugo Boss (heerlijk!) erin. De parfumverstuiver heb ik op Ebay gekocht. Een klein roze borsteltje mét spiegeltje, mijn Burt's Bees Lipbalm en een oplader van de Xenos voor mijn iPhone.

Vakjes met ritsen
Mijn huissleutel, zeer handig om mee te nemen. Een klein boekje waar ik kleine aantekeningen in kan maken, al moet ik zeggen dat ik onderweg aantekeningen meestal in mijn telefoon maak, maar ach, ik had de ruimte toch nog. En een setje leuke post-its en stickers van Ebay.

Voorste vakjes van de tas zelf
Tot slot draag ik momenteel nog altijd mijn muts, handschoenen en zonnebril met me mee, maar ik gok dat de muts en handschoenen er binnenkort uit mogen. Het is zó warm. De zonnebril heb ik de laatste paar dagen wel al een paar keer op mijn neus gehad. Erg fijn :)

Dit was mijn tas en z'n inhoud. Niet te veel, niet te weinig. Just good. 

22 opmerkingen:

  1. oooh, die bag-in-bag heb ik echt nodig, als er iets rommelig is, is het mijn tas wel, of dit mij (op en top chaotisch en ongeordend) echt gaat helpen is een tweede, maar voor die prijs zeker de moeite waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd leuk om in iemand anders zijn tas te kijken! Die bag in bag is echt ideaal! Ik ben altijd alles kwijt in mijn tas, dikke chaos is het altijd. Dus jouw tas ziet er echt zo fijn en goed georganiseerd uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke tas! De organiser is erg handig zeg. Bij mij slingert altijd alles rond haha. Je draagt best veel met je mee. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo'n bag-in-bag lijkt me ontzettend handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die organizer lijkt me erg handig!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. DIe organizer moet ik ook hebben haha, ik lees ook graag national geographic!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die post its zijn echt te schattig! Wat handig zo'n organizer zeg, lijkt me ook wel wat voor mij haha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk om te zien! Zo'n tas organizer ziet er heel handig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ideaal een tasorganizer! Burt's bees heb ik ook altijd bij me :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik denk dat ik ook maar eens een bag in bag tasje aanschaf

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk om te zien alleen is het bij mij niet zo netjes. Die organiser maakt het misschien voor mij ook heel erg handig dat het geen rommeltje in mijn tas wordt ik ga daar maar is ook over nadenken om zo'n tas aan te schaffen.


    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat heerlijk om eens te neuzen in andermans spullen hihi.
    Bij mij in mijn tas vind ik het ook fijn als alles op zijn plek zit. De eerste week lukt dat nog aardig, daarna echt niet meer haha.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die bag-in-bag is superhandig! Leuk om te zien wat je in je tas hebt en handig dat alles een vaste plekje heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk om te zien wat je in je tas hebt zitten! :) Echt handig dat je er een bag-in-bag in hebt zitten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Allemaal handige spullen om bij te hebben. Wel zware tassen lijkt mij zo!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hangt meestal af van de dikte van het boek dat ik op dat moment lees haha ;) X

      Verwijderen
  16. Ik vind het altijd leuk om te zien wat in iemand tas zit!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk artikeltje! Het is altijd onwijs leuk om te zien wat er in iemands tas zit. De post-its vind ik echt leuk. Ik ben echt zo'n persoon die overal notitieboekjes en post-its voor heeft, haha :D .

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wow wat handig, zo'n bag-in-bag! Soms als ik iets uit mijn tas wil pakken lijkt het wel een grabbelton, dan zou die organizer heel handig zijn!

    BeantwoordenVerwijderen