vrijdag 20 december 2013

Sleek Vintage Romance Palette

Hoewel Sleek verschillende producten verkoopt, is het vooral bekend om de prachtige palettes. Ik zag er al veel voorbij komen en besloot me er ook aan te wagen. Van de goedheilig man vroeg ik het Vintage Romance palette en op één december ontving ik deze met een glimlach. De weken erna ben ik er gelijk mee gaan spelen. Verschillende looks en foto's verder, laat ik jullie vandaag zien wat ik er van vind.


De Vintage Romance collectie bevat klassieke kleuren waarmee je prachtige, romantische looks kan maken. Ik vind het een heel leuk concept en ik heb nu al zin om met kerst wat feestelijke kleurtjes toe te passen.


Het palette is -zoals alle anderen i-Divine paletten van Sleek- strak vormgegeven in een zwart, mat doosje met in glanzende letters het Sleek logo. In het palette zitten twaalf kleuren, met daarbij een grote spiegel en een kwastje met een spons applicator (die ik er hier overigens al uit heb gehaald, ik ben hier niet zo'n fan van).



De kleuren geven inderdaad een romantische indruk, door de paarse en gouden tinten. Hier zijn wel wat unieke looks mee te maken. Daarnaast zijn de namen fantastisch: wie houdt nou niet van een kleur als Honeymoon in Hollywood of A Vow in Venice. 





Het palette bevat maar één matte kleur, namelijk Propose in Prague. Alle andere kleuren hebben een shimmer of glitter, al is dat bij sommige kleuren opvallender dan bij anderen. Ikzelf hou het meeste van glanzende oogschaduws zonder een al te grove glitter erin, dus deze kleuren zijn perfect.

Over het algemeen hebben alle kleuren een goede tot fantastische pigmentatie. Alleen Romance in Rome, de blauwe kleur van de bovenste rij, moet redelijk dik aangebracht worden, wil er een goede kleur vanaf komen. Ook het witte kleurtje Pretty in Paris is niet super fel, maar voor een highlighter is dat wel fijn.

Eenmaal in gebruik vind ik de drie bruine kleuren bovenin (Meet in Madrid, Court in Cannes, Lust in La) het makkelijkste te gebruiken. Zo kan je oneindig veel looks maken met deze kleuren als basis en een fel kleurtje zoals Bliss in Barcelona of Honeymoon in Hollywood in de buitenste ooghoek of als eyeliner streep boven of onder je oog.



Ik heb een beetje geëxperimenteerd en vind echt dat er gave kleuren in het palette zitten, vooral voor speciale gelegenheden. Hoewel ik normaal niet zo van roze op mijn ogen ben, vind ik deze roze/paarse kleurtjes wel heel leuk, zeker in combinatie met het goud. Maar het allermooist vind ik toch de paarse kleuren zoals Bliss in Barcelona. 


Excitement!

Sleek Vintage Romance Palette
Prijs: €9,99
Waar: The Make Up Spot, MissLipgloss Shop
Een palette vol met unieke, romantische kleuren. Het palette bevat maar één matte kleur, de overige kleuren hebben een mooie glans, shimmer of glitter. Leuk voor speciale gelegenheden of gebruik slechts de bruintinten voor een dagelijkse look. Daarnaast zit het palette in een strakke en mooie verpakking, met een grote spiegel. De prijs is ook fantastisch: namelijk €9,99.

19 opmerkingen:

  1. Deze is ook heel mooi!, ik heb laats ook op the makeup spot celestial palette van sleek besteld

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, heel mooi! Leuke foto's. Ik denk dat ik dit palette ook wil hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me zo'n mooi palette. En leuke foto's :) Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto's! Je hebt er ook hele mooie looks mee gemaakt. Dit lijkt me zo'n fijne palette x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het echt een mooie palette! Ook heb je er mooie looks meegemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. En hele mooie palette en de pigmenten zijn erg goed. Mooie looks heb je ermee gemaak!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi pallet met intense kleuren, je hebt er echt heel mooie looks mee gemaakt!

    X Sara

    http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wauw echt zulk een mooi pallet! en prachtige looks heb je ook gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, echt heel gaaf! :) Ik wil ook een
    goede palette, maar dan met basic kleuren.

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, vind die laatste look die je gemaakt hebt met het paars erg mooi! Het palette heeft een mooie pigmentatie als ik de swatches zo zie.

    Liefs,

    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je hebt echt hele mooie looks gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh wauw wat ben ik jaloers! Wat zijn ze allemaal prachtig, ik wil hem ook haha :)

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooi zeg! En de pigmentatie is ook echt weer top voor zo weinig geld (op een paar kleurtjes na, maar oké, dat vergeven we Sleek). Ik wil graag een palette met veel matte kleuren, heb al genoeg shimmers, dus ik ga binnenkort ook even bij Sleek koekeloeren!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Kei leuk! Ik ben niet zo van de zachte lieve kleurtjes maar dit is echt super!
    Leuke looks heb je ermee gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen