dinsdag 1 november 2016

Hello November..."Being an introvert doesn't mean you're shy. It means you enjoy being alone. Not just enjoy it - you need it. If you're a true introvert, other people are basically energy vampires. You don't hate them; you just have to be strategic about when you expose yourself to them - like the sun."
~ Amy Schumer

Nieuwe Stappen

Ik krijg het bijna niet getypt (het voelt zo officieel als het op internet terecht komt (want alles wat je op Facebook leest is immers waar)), maar ik heb een baan. Al maanden lezen jullie hoe ik in een dip zit, onder andere doordat ik op zoek moest naar een baan. Door een persoonlijke situatie beangstigt die hele volgende fase me gewoon intens. Afgelopen weken stond karma echter aan mijn kant; net op het moment dat ik officieel besloten had dat het toch écht tijd was geworden dat ik mezelf in de zoektocht moest gooien en op vacatures moest gaan reageren, kreeg ik niet één maar twee aanbiedingen via LinkedIn (seriously, ik had niets veranderd; echt bizarre timing). Bij één van de bedrijven had ik binnen een week een afspraak, waarna ik ontzettend enthousiast was geworden, en ook het tweede gesprek volgde snel. Inmiddels heb ik een contract aangeboden gekregen en volgende week ga ik officieel tekenen. Vanaf december ga ik de ICT-wereld in (ja, iets heel anders dan wat ik had verwacht) en mag ik werkweken van 40 uur gaan volmaken. Ik ben benieuwd.


Barcelona

Met moeders en zuslief heb ik een paar dagen in Barcelona gespendeerd en het was heerlijk. We hadden goed weer, we hebben veel gezien, we hebben heerlijk gegeten en gedronken en het was ontzettend gezellig. Ik ben natuurlijk weer losgegaan met de foto's (zo ook mijn moeder) in de prachtige stad.

The Portable Magic of Books

Afgelopen maand heb ik echter niet heel veel gelezen; ondanks dat oktober meestal symbool staat voor de start van de koude herfst- en wintermaanden die je kan spenderen onder een dekentje op de bank met een goed boek. De boeken die ik las, waren echter wel onwijs goed, maar die zullen nog voorbij komen in mijn boekenupdate blogpost. Verder ben ik met vriendlief naar Inferno geweest; de Dan Brown verfilmingen met Tom Hanks blijven altijd goed, zeker aangezien ik nog geen half jaar geleden met mijn zus naar Florence ben geweest, waar Inferno zich grotendeels afspeelt. 


Gelezen in Oktober


8 opmerkingen:

 1. Ah tof! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Goed dat je die stap hebt genomen!
  Ik hoop dat het je heel goed zal doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Drie boeken op een maand tijd, knap! En congrats met de job!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En voor mij haalt drie boeken mijn maandelijkse gemiddelde omlaag haha ;) Maar toch bedankt! Xx

   Verwijderen
 3. gefeliciteerd met je nieuwe baan wat fijn! liefs en veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat fijn om te horen dat je wat hebt gevonden nu, dat zal je misschien ook wel weer wat rust geven. Tof ook dat jullie naar Barcelona zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ja ik hoop 't ook, maar alleen het idee dat de druk er nu vanaf is brengt me al rust, dus ik denk dat 't wel goed gaat komen! Xx

   Verwijderen