maandag 6 juni 2016

Hello June...


Oeh, is er eindelijk weer een maand dat ik gewoon in de eerste dagen een update plaats? (in plaats van halverwege); het lijkt er wel op! #trotsopmezelf.

Mei ~ Zeeland, 10 km hardlopen, Spanjaardsgatfestival

Mei was eigenlijk een vrij toffe maand. De eerste week heb ik veel gewerkt en geschreven, maar ook enkele dagen in Zeeland vertoefd (en toen was het heerlijk weer; dus scoooore). 15 mei heb ik mijn eerste 10 kilometer hardgelopen, in de plaatselijke "loop" in mijn dorp. Ik heb de gehele ronde met mijn vader gelopen en mijn eindtijd was een verrassende 58:28, waar ik ontzettend blij mee ben. Helaas ben ik sinds die loop een beetje uit mijn hardloopritme, maar ik hoop volgende week weer volle bak aan de slag te gaan. Ook leuk was dinsdagavond 17 mei, toen Star Wars: The Force Awakens vanwege het Spanjaardsgatfestival in Breda grátis vertoond werd in een outdoor bioscoop bij het Spanjaardsgat. Onwijs tof; zeker omdat er ook mensen verkleed als Stormtroopers en Kylo Ren rondliepen, er Darth Vader ballonnen hingen en er drankjes en snacks te verkrijgen waren (nieuwsgierig? foto's zijn hier te vinden). 


Juni ~ Vriendinnenweekendje, Indian Summer Festival, Werken

In juni staat er nog niet veel op de planning. Ik gok dat ik veel zal moeten werken aangezien de zomervakantie er weer aankomt. Ook hoop ik eindelijk mijn CV op orde te krijgen (ik kan het niet blijven uitstellen). Wel ga ik met twee vriendinnen een weekendje naar Zeeland, waar ik onwijs veel zin in heb. De afgelopen jaren gingen we altijd naar Concert at Sea, maar één van ons kan niet vanwege studieverplichtingen, dus hebben we maar een ander weekend gekozen om er gewoon lekker even uit te gaan. Ook ben 3 juni al naar het Indian Summer Festival gegaan met mijn zus, wat super tof was! We zagen oa Di-Rect, Douwe Bob, Typhoon (die er echt een feestje van maakte) en Guus Meeuwis. Ook had ik graag nog een paar daagjes weggegaan met vriendlief, maar die verdrinkt helaas in zijn studie, dus dat wordt 'm niet.

En ik ga natuurlijk weer lekker veel lezen en serie's kijken, want o my god, Game of Thrones! Seizoen 6 is echt ontzettend heftig maar ook ontzettend gaaf. Nu al veel beter dan seizoen 5. Op mijn Instagram heb ik over aflevering 4 en 5 kort mijn mening gegeven (met spoilers), dus als je benieuwd bent kun je daar even op kijken. Ook heb ik deze maand The Two Towers en The Return of the King van Tolkien gelezen, dus ik heb de LOTR-trilogie nu officieel gelezen. In juni ga ik mijn reread van Harry Potter afsluiten. 

Gelezen in mei


4 opmerkingen:

 1. Wat gezellig dat je naar Zeeland gaat met je vriendinnen!
  Ik ben nog steeds niet begonnen aan de serie Game of Thrones, hij trekt me gewoon niet haha heel veel mensen zeggen dat ik hem moet gaan kijken omdat hij zo leuk is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuke artikel om te lezen meid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook helemaal verslaafd aan het nieuwe seizoen van Game Of Thrones, zo spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook bezig met een reread van de Harry Potter serie. Super leuk!
  X Annabel

  BeantwoordenVerwijderen