woensdag 16 maart 2016

Hello March...


Het is officieel zo ver; ik ben afgestudeerd. Master of Science. Mijn jaren van studeren zitten er op. Geen kopjes "study" meer in mijn maandelijkse updates. Geen idee wat er voor in de plaats komt en/of wanneer dat gebeurt. Voorlopig vind ik het prima zo.

Afgestudeerd

Donderdag 3 maart vond mijn diploma uitreiking plaats en dat was tevens de dag dat mijn laatste artikel online kwam. Ik ben er even uit. Het was misschien logischer geweest als ik juist veel meer artikelen had geschreven, maar de vrijheid die ik nu heb zorgt er juist voor dat ik de tijd voor het bloggen niet neem. Ik moet echt weer in het ritme komen. Op zich ook wel logisch; hoe drukker ik het voorheen had, hoe meer ik het bloggen (en al mijn andere activiteiten) moest inplannen. Nu heb ik zoveel vrije tijd dat ik niets hoef in te plannen, waardoor ik het simpelweg niet doe. Ik werk momenteel vooral aan mijn relatie met Netflix, mijn vriend (niet dat ik die ooit verwaarloosd heb, Netflix daarentegen wel; sorry Netflix <3) en ik lees veel. Ja ja, ik las altijd al veel, maar nu nog meer. O, en ik werk ook nog wel wat extra. Zo heb ik sinds maanden weer wat teksten voor Greatcontent aangenomen.

Ook heb ik weer tijd voor sociale activiteiten. 6 maart was de Grote Optocht in Breda (die tijdens carnaval vanwege weersomstandigheden was afgelast), dus we hadden gewoon een extra carnavals weekend in de parel van het zuiden; love it. Dat mag van mij elk jaar wel. Daarnaast ben ik met mijn vriend naar een cabaretvoorstelling geweest, namelijk die van René van Meurs. Grote kans dat je hem niet kent (in ieder geval, dat kan ik aannemen op basis van persoonlijke statistieken; ik heb verschillende mensen verteld over mijn avondplanning en niemand die 'm kende), maar zeker een aanrader! Ik vond het een onwijs toffe en vermakelijke show (hier een clip van een eerdere show, krijg je een beetje een idee) #gezellie. Met één van mijn beste vriendinnetjes heb ik verder onder het genot van de meest goddelijke nachos uit Brabant bijgekletst, met vriendlief ben ik gaan uiteten en vanavond ga ik naar de bioscoop (London Has Fallen). Goed geregeld. 


Hardlopen

Het hardlopen gaat nog steeds erg goed! Ik ben nog steeds enthousiast en ik boek nog steeds vooruitgang. Ik ga over het algemeen drie keer in de week (soms twee keer) en heb mijn eerste schema inmiddels afgerond, die tot 5 kilometer aan één stuk ging. Ik wil nu graag naar de 10 kilometer toewerken; voorlopig doe ik het nog zonder schema en dat gaat best goed. Gisteren heb ik toevallig 7,1 kilometer gelopen (met een kleine wandelpauze na de 5,1 km). Ik loop doordeweeks ook vaak met mijn vader, die al jaren hardloopt, wat een goede motivatie is om ook echt te gaan. Daarnaast rijden we altijd naar het bos, wat natuurlijk een ontzettend leuke omgeving is, en door een beetje geklets gaat de tijd ook een stuk sneller.

Boeken, films en series

Door de vrijheid heb ik dus veel tijd om te doen wat ik wil. Wat eigenlijk betekent dat ik vooral veel boeken lees, films kijk en series volg. Zo heb ik onlangs seizoen drie van House of Cards gekeken en ben ik langzaamaan begonnen aan seizoen vier (die onlangs is uitgekomen). Damn wat een serie; ik hou van Kevin Spacey en ik hou inmiddels ook heel erg van Robin Wright. Ook ben ik opnieuw begonnen aan New Girl; ik ben inmiddels halverwege seizoen twee. In seizoen drie gaat Zooey Dechanel tijdelijk weg vanwege haar zwangerschap en neemt Megan Fox tijdelijk een rol in, dus ik ben benieuwd. Voor mijn boekenupdates kun je me op Goodreads volgen, waar ik de laatste tijd absurd actief op ben. O, en wat vonden jullie van de Wie Is De Mol-finale? Ik zat al vanaf het begin op Klaas, dus ik was wel tevreden. Ik heb de poule bij mijn schoonfamilie dan ook dik gewonnen, wat natuurlijk ook altijd prettig is. 

TBR/Leeslijstje Maart


Gelezen in Februari


8 opmerkingen:

 1. Wat leuk om je artikel te lezen.
  Een dikke proficiat meid, geniet nog maar van je vrije dagen zolang het maar duurt tegen wanneer je een job hebt gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super dat je bent afgestudeerd! gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je bent afgestudeerd! Proficiat!
  Dat je zin hebt om steeds hard te gaan lopen haha dat snap ikniet echt maar goed bezig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je meer vrije tijd hebt nu! Dik verdiend ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. House of Cards wil ik ook nog wel eens een keer gaan kijken! Btw, check even je mail - je hebt een heel leuk mailtje van mij ontvangen ;3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker doen, echt een aanrader! En ik heb nog niets in mijn mailbox gezien, wel het juiste e-mailadres gebruikt? Xx

   Verwijderen
 6. Nou effe wat tijd vrijmaken voor het bloggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lekker al die tijd extra, geniet ervan! Ik kijk daar stiekem nu ook al wel naar uit haha.

  BeantwoordenVerwijderen