woensdag 4 maart 2015

Hello March...
Februari was een ontzettend drukke maar ook onwijs toffe maand. Ik ben officieel in mijn Master gedoken (de nieuwe studielast is echt even wennen), heb zes dagen volop carnaval gevierd in (al zeg ik het zelf) zeer leuke outfits en ik heb mijn Bachelor diploma in ontvangst mogen nemen. Bij dit laatste waren mijn ouders, mijn vriend, mijn zus en haar vriend aanwezig, en ik heb echt een onwijs leuke dag gehad.

Study
Zoals ik al aangaf is de studielast bij mijn Master een stuk hoger. Op zich kan ik het tot nu toe allemaal goed aan; het enige waar ik nog problemen mee heb is het goed plannen van mijn tijd voor overige activiteiten. Ik merk bijvoorbeeld dat ik mijn blog hier en daar echt een beetje verwaarloos; ik vind het moeilijk om voldoende tijd voor het schrijven van blogposts in te plannen en daarnaast nog genoeg tijd over te houden voor bijvoorbeeld mijn vriend, mijn overige schrijfactiviteiten (Greatcontent, Lottefietst) en mijn sociale leven. Bovendien had ik nu nog het voordeel dat mijn zaterdagbaantje twee maanden wegviel, maar aankomende zaterdag moet ik weer aan de bak dus dan wordt het nóg moeilijker plannen. Ik overweeg dus ook een nieuw blogschema te maken met één blogpost in de week minder, maar daar wil ik eerst nog even goed over nadenken.


Plans
Over twee weken ga ik met mijn zus naar Chef''Special in de Heineken Music Hall. Ik heb er nu al onwijs veel zin in. Ik draai Passing Through momenteel non-stop om al een beetje in de sferen te komen. Daarnaast heb ik het waarschijnlijk behoorlijk druk met mijn studie, aangezien ik komende maand drie vakken afsluit met bijbehorende research papers, assignments en tentamens. 

Books & Movies
Mijn vrije tijd hoop ik grotendeels te besteden aan het lezen van boeken; afgelopen maand heb ik slechts drie boeken gelezen (waaronder één graphic novel, dus eigenlijk maar twee) en dat vind ik erg jammer. Ik heb nog zoveel toffe boeken liggen die ik graag wil lezen. Afgelopen maand heb ik daarnaast veel X-Men films gekeken. Ten eerste namelijk de twee "nieuwere" varianten; X-Men: First Class en X-Men: Days of Future Past. Ik raakte toen zo geobsedeerd dat ik gelijk daarna de eerste twee films uit de originele trilogie heb gekeken; X-Men en X2. Dus komende maand staat X-Men: The Last Stand in ieder geval nog op de planning. Daarnaast wil ik graag wat Oscar-films zien en ook Fight Club prikkelt mijn interesse na het lezen van het boek. 

TBR March


Books in February16 opmerkingen:

 1. Ik ken de struggle tussen studies en bloggen!
  Hopelijk kan je snel een balans vinden.

  x Krizia

  Shark Attack - Fashion Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap heel goed dat het even zoeken is hoe je om moet gaan met je blog tijdens je studie haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pittig om je studie met je blog en andere activiteiten te combineren! Ik zou er begrip voor hebben als je minder gaat posten, maar ik kan mij ook voorstellen dat je zelf het liefst zo veel mogelijk blogt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel plezier bij chef special! Liefs Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me goed voorstellen dat het allemaal wennen is en je een goede balans voor jezelf moet vinden. Andere activiteiten naast het bloggen zijn namelijk ook erg belangrijk. Ik hoop daarom ook voor dat het lukt om een goede planning te maken waarbij jij je ook goed voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je bachelor. Ik heb het ook ineens druk gekregen en dan schieten dingen er echt bij in. Ik kan je dus echt geen tips geven over plannen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Xmen films moet ik nog zien; ik wil ze zo graag bekijken. Ik wens je alvast heel veel plezier bij Chef Special!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou het niet gekund hebben, bloggen als student. Knap dat je het doet dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahh heel veel plezier bij chef special !
  Love, Quinty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De eeuwige strijd tussen studeren en bloggen...hoop er zelf ook nog eens uit te komen ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is begrijpelijk als je door je studie soms geen tijd hebt voor je blog. Studie gaat altijd voor! :-) Toen ik tijdens mijn stage 14 uur per dag van huis was, vond ik het ook zo lastig om dit te combineren. Meestal ging ik dan op een dag in de week al mijn posts vooruit plannen. Als je weet dat je het druk krijgt, is dit misschien wel een handige optie? :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooruit plannen zal ik inderdaad ook meer moeten doen! Het is allemaal wennen ;) Thanks voor je reactie. X

   Verwijderen
 12. Superleuk van Chef 's Special! Ik vind dat zo'n gave band :) xx

  BeantwoordenVerwijderen