donderdag 26 maart 2015

Deautybox Maart '15

Een nieuwe maand, een nieuwe beauty box. Na een jaar Prettybox wordt ook dit merk overgenomen (Prettybox heeft twaalf maanden terug de Glossybox overgenomen), ditmaal door Deauty Box; een van origine Belgische beautybox. En nee, het is geen spelfout; Deauty staat voor Discover Beauty. Qua prijs verandert er niets, de box blijft €14,95 in de maand (hoewel die in België volgens mij €16,95 kost, dus het zal toch niet geheel hetzelfde zijn). Vandaag kreeg ik mijn eerste Deauty box binnen en deel ik mijn ervaring.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Deauty-website




De Deautybox komt in een vierkante zwarte doos, met een schattig patroontje aan de binnenkant en een mooie foto in de deksel. Deze dozen zijn altijd weer handig voor hergebruik. Wel iets waar ik aan moet wennen; de producten worden niet meer speciaal met strik en al ingepakt, maar komen in een zakje. Dit is eigenlijk een stuk handiger, maar toch veel minder leuk. Het idee van het "cadeautje aan jezelf" gaat er zo ietwat van af voor mij.




Een kaartje met een uitgebreid menu, zodat je precies kan terugvinden hoeveel alles kost en of je er ook een beetje blij van kan worden. Ik word van deze sneak peek in ieder geval al super blij; wat een mooie producten! 


Ten eerste deze twee witte tubes. De mooie zilveren en glanzende tube is gevuld met een Miracle Scrub van Rituals (ik hou van dat merk) in de variant Ginseng & Ginkgo Bibba. Dat zegt mij helemaal niets en ik kan ook nergens vinden waar het voor zou moeten staan, maar het ruikt in ieder geval erg lekker en daar gaat het om. Deze scrub heeft een waarde van €11,50 en is speciaal bedoeld voor de handen. Handig! (ha-ha). Als tweede een Extra Rich Cream van Naobay. Deze variant bevat 30 ml, maar de Full Size bevat 50 ml en heeft dan een verkoopprijs van €50,- (holy moly). Deze crème voedt en hydrateert de huid niet alleen, maar heeft ook een anti-aging werking. Ik gebruik zelf nog geen anti-aging producten, maar het klinkt altijd erg chique. En chique is altijd mooi meegenomen.



Tot mijn grote verbazing zat er zelfs een product van Catrice in de box! Super leuk! Het Absolute Rose Palette ter waarde van €4,99. Ik heb deze al meerdere keren in mijn handen gehad en heb er ook al één cadeau gedaan aan mijn zus, dus ik ben er zeker benieuwd naar.



Vandaag is rood, de kleur van mijn lippen én nagels. Een rood nagellakje kom altijd wel van pas en deze variant van Lollipops in Voyage À Paris (ter waarde van €8,90) lijkt de perfecte tint te hebben. Ik wist het nog niet totdat ik dit nagellakje zag, maar eigenlijk heb ik er ontzettend veel zin in om mijn nagels weer knalrood te lakken!


Deze lipstick van Yves Rocher is in zes tinten in de Deautyboxen verspreid en ik heb de knalrode variant, Grand Rouge, gekregen. Ik vind het een spannend en mooi kleurtje, die ik binnenkort zeker ga uitproberen. De huls vind ik sowieso fantastisch! Overigens wel iets duurder dan ik zou hebben gedacht, maar zo bekend ben ik nu ook weer niet met Yves Rocher; deze lipstick kost namelijk €17,90.



Tot slot een Eyelash & Brow Enhancing Serum van Lashem. Een zeer klein flesje, maar ik ben toch best wel benieuwd of dit ook daadwerkelijk effect heeft. De Full Size is 3 ml en heeft een verkoopprijs van, hou je vast, €63,-.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Deauty-websiteWil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

17 opmerkingen:

  1. Ik vind het dit keer een leuke box, ben er blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh die palette die wil ik ook! Eigenlijk vind ik de hele inhoud van de doos geweldig =D

    https://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben best wel benieuwd naar je reviews over deze box en de items die erin zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om de inhoud te zien! En de box ziet er erg mooi uit qua design. Die Yves Rocher lipstick is mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie producten zeg. Een van de leukere de laatste tijd als het aankomt op verschillende beautyboxen. De rode lipstick is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal mee eens! Deze springt er ook echt voor me uit. X

      Verwijderen
  6. Echt een mooie inhoud! Ik heb de box vroeger een tijdje gehad maar toen was ie ineens niet meer zo leuk, nu weer wel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gave box, en wat een inhoud voor die 14,95!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die lipstick van Yves Rocher en het oogschaduwpaletje van Catrice zou ik ook heel erg graag willen hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie inhoud! Die handscrub is echt heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind de inhoud van de box echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke producten heeft deze box!

    BeantwoordenVerwijderen