dinsdag 17 december 2013

Winter Wonderland: Kerstshoppen bij Tuincentrum Avri

Vorig jaar gingen mijn moeder, mijn zus en ik naar de Intratuin om te genieten van de uitbundige kerstsfeer en wat kerstinkopen te doen. Dit jaar scheen de kerstafdeling bij de Intratuin bij ons in de buurt wat minder uitgebreid te zijn, dus besloten we naar een ander tuincentrum te gaan: de Avri nabij Breda. Al snel waren we heel tevreden met onze keuze, want wat een prachtige kerstshow is daar te zien. Kijk mee naar de foto's om zelf ook een beetje in de kerstsfeer te komen.

Overigens staat niet de gehele afdeling erop: halverwege besloot ik pas om foto's te gaan maken voor een blogpost. Daarnaast is mijn moeder net zo schietgraag als ik (zelfs nog een paar niveautjes erger), dus enkele foto's zijn door haar gemaakt.Niet het hele tuincentrum is in kerstsfeer (al scheelt het niet veel) dus er is een ware entree gemaakt voor de kerstafdeling: een gang die behangen is met kerstlichtjes. Na een paar "afdelingen" waar ik geen foto's van heb gemaakt (er staan wel foto's van op de site, klik hier), komt een soort grote aanéénsluitende ruimte met aparte ruimtes. Kijk verder voor een sfeerimpressie.

Behalve dat er onwijs veel te koop is, kun je ook genoeg inspiratie opdoen om thuis je huis weer een kerst-boost te geven. Als je toch alle ruimte van de wereld had...
Zoveel leuke dingen! Cupcakes en kerstballen met discodip in de boom, rendieren met colbertjes om de stoelen en diva honden overal. Ik vond het heerlijk om er rond te wandelen. Zoiets voelt echt als een uitje. Bovendien kreeg je bij aankoop een bon voor een gratis oliebol bij de kraam buiten, dus achteraf hebben we nog even de eerste oliebollen van het jaar (voor ons) staan op te peuzelen. Heerlijk.

Ik heb maar twee dingen gekocht en dat waren twee schattige teddyberen met kersttruitjes aan (de grijze is ook in een collage te zien). Ik heb ze beide al laten zien in mijn blogpost over mijn kerst decoraties in mijn kamer.

Al met al een heerlijk dagje. Zijn jullie ook naar een tuincentrum of kerstmarkt geweest? 

14 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's heel leuk om te zien dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, jeetje wat een mooie versieringen allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook altijd heel leuk om daar gewoon rond te lopen! Uiteindelijk koop ik vaak ook heel weinig haha, maar het is gewoon zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ontzettend gezellig. Krijg alleen maar meer zin in kerst :) X

   Verwijderen
 4. DIe muts is echt ontzettend leuk zeg! Ik vind het ook altijd super leuk om er rond te lopen maar meestal koop ik ook niks haha. Alleen al het kerstgevoel dat daar is dat is gewoon geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt hè! Eigenlijk ga je ook helemaal niet eens om iets te kopen haha. X

   Verwijderen
 5. Wat een mooie versieringen! Die muts is erg leuk!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kerstfoto's, echt super leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er echt leuk uit allemaal :D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat 'n leuke kerstshow zeg!! Leuk dat je foto's hebt gemaakt! :)
  Ik heb echt een beetje een obsessie met kerstshows in tuincentra haha ben al bij alle 4 de tuincentra geweest die bij mij in de buurt zijn en bij een tuincentrum ben ik zelfs al 2 keer geweest :p Oh, en afgelopen weekend ben ik, alsof het nog niet genoeg was :p, ook nog naar de kerstmarkt in Vaassen geweest :p

  BeantwoordenVerwijderen