vrijdag 13 december 2013

Current Likes #10




Beauty: Katy Perry Killer Queen


Dit jaar heb ik behoorlijk wat cadeautjes van de goedheilig man gehad, waaronder het parfum Killer Queen van Katy Perry. Net zoals bij Purr, vind ik het flesje prachtig. Het is origineel, opvallend en gewoon ontzettend mooi. Ik vind het echt een herfst/winter geur: zwaar, maar ook weer niet te zwaar (wauw, wat ben ik toch goed in het beschrijven van parfums). Deze ga ik de komende maanden ontzettend veel dragen.

Beauty: Lush Snow Fairy


I love Snow Fairy! Voor velen is het véél te zoet, maar voor mij is het precies goed (take that rijmpiet). De Snow Fairy showergel van Lush komt alleen met kerst in het assortiment en vliegt over de toonbanken. Ik vind het echt zo'n showergel voor speciale gelegenheden: het geeft me gelijk het ultieme gevoel van zelfverwennerij. Maar dat is met de meeste producten van Lush.

Fashion: Boots


Deze comfortabele winter boots kocht ik op de H&M webshop en ze zijn mijn nieuwe liefdes. Hoewel ik zes winterlaarsjes heb (including these) draag ik momenteel enkel deze. Zelfs als het voor mijn outfit beter zou zijn als ik een ander paar zou dragen... Ze zitten gewoon zó lekker, zijn heerlijk warm en bovendien vind ik ze onwijs stoer.

Movies: The Hunger Games: Catching Fire


De Hongerspelen-boeken heb ik verslonden. De eerste film vond ik in verhouding tot het boek "wel oké". Het tweede boek was mijn favoriet uit de trilogie, dus ik had hoge verwachtingen van deze film en tegelijkertijd was ik bang dat ik teleurgesteld zou worden. Toch werd ik de aanloop naar deze film al redelijk warm van de trailers: die zagen er goed uit. Inmiddels ben ik met een vriendin naar de film geweest en WAUW! Absolutely loved it. Ik zou zo weer gaan. Deze film was naar mijn mening honderd keer beter dan het eerste deel en het verhaal kwam zó goed overeen met het boek. Fantastisch! Ik wil 'm weer zien! En ik wil de boeken weer lezen. O ja, en ik wil niet weer een jaar wachten op de volgende film.

Accessoire: Roze Koptelefoon


Als ik muziek luister, draag ik altijd oortjes (ook roze). Ze zijn makkelijk in je tas te gooien en bovendien kan je ook nog een beetje van je omgeving horen als je wil, door maar één oortje in te doen. Ik vond koptelefoons altijd maar overdreven. Bij de Lidl zag ik bovenstaande koptelefoon in allerlei kleuren. Voor maar tien euro! De roze pakte mij gelijk in en ik dacht, why not? Fijn voor als ik spelletjes speel op mijn laptop (waarvan ik onlangs afscheid heb moeten nemen voor onbepaalde tijd, snik). Inmiddels ben ik om en snap ik de charme van koptelefoons weer. Het geluid is gewoon zó veel beter. Waarschijnlijk gebruik ik mijn oortjes nog steeds voor buitenshuis (zo'n koptelefoon is toch weer wat extra sjouwwerk) maar dit is zeker my new best friend voor thuis.

Accessoire: Woondeken


Nog een new best friend van de Lidl, is deze zwarte, zachte woondeken. Deze is 150 bij 200 cm (en dus onwijs groot) en is heerlijk warm. Ik ben een echte koukleum als ik stil op mijn kamertje zit -wat ik vaak doe- dus deze deken is een uitkomst.

Accessoire: Christmas Decorations


Tot slot ben ik momenteel helemaal in de kerststemming. Ik kan maar niet ophouden over hoeveel zin ik in de kerstvakantie heb. Ik ben dan collegevrij (wel wat studeerwerk maar dat is toch anders) en doordeweeks ook werkvrij. Ik ga genieten van het niks doen en lekker filmpjes kijken, boeken lezen, niet op mijn laptop zitten want die is er niet (snik) en lekker eten. Mijn kamer is al in de kerstsfeer gebracht (klik) en klaar voor wat filmavondjes.

28 opmerkingen:

  1. Killerqueen en Snow Fairy ruiken allebei zo lekker! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aleééé dat is dan toch goed de film, ik hoor negatieve comments en goeie! Ik wil hem zeker gaan zien, de eerste was veel te geweldig om hem niet te zien! helaas heb ik nooit de boeken gelezen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Killer queen is echt zo lekker! en die snow fairy lijkt mij ook wel wat. Die boots die je hebt vind ik echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooie favorieten, vooral Killerqueen ruikt erg lekker!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die kerstpoppetjes zijn echt heel erg leuk! :D En dat luchtje van Katy Perry is heel lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh wat zijn je schoenen leukk!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb nog helemaal geen een boek of film van de Hongerspelen gelezen/gezien! Ik stel het echt elke keer uit, terwijl 't me een hele gave trilogie lijkt :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je eenmaal begint, ga je waarschijnlijk in één stuk door ;) X

      Verwijderen
  8. Katy Perry Killer Queen is echt lekker en je nieuwe boots zien er lekker warm uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. catching fire schijnt echt heel goed te zijn! ik ga maandag kijken :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk artikel! Ik heb snowfairy ook en vind m heerlijk! Als je die ook niet te zoet vindt kun je ook eens fluffy cupcake uit de kerstcollectie van Philosophy proberen! Die is ook echt heeeeel zoet maar wel lekker!
    Leuk blog heb je, ik volg je via bloglovin

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hele leuke artikel, hungergames 2e deel is echt een goede film

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke likes! Ik vind Catching Fire echt een geweldige film! En die boots zijn leuk! Ik volg je via Bloglovin' nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie favorieten heb je. Katy Perry Killerqueen is heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Fijne favorieten! Snow Fairy is inderdaad heerlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuke favorieten! Snow fairy blijft een hemels lekkere douchegel! En ik ben benieuwd naar de nieuwe hunger games film! Gister heb ik de eerste film gekeken en die vond ik erg leuk (omdat ik de boeken niet gelezen heb ik heb geen referentiemateriaal;)) dus binnenkort lekker naar de bioscoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hele mooie favorieten! En snow fairy blijft inderdaad een hemelse geur! En naar de geur van de parfum van Katy perry ben ik wel erg benieuwd! & catching fire is inderdaad een goede film, ik kan ook haast niet meer wachten op het vervolg! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ah die boots zijn heel erg leuk, en je koptelefoon is heerlijk roze haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oeh, die laarzen zijn zeker leuk! En Catching Fireee <33 love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. erg leuke laarzen en dat luchtje van Katy is zo lekker!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen