dinsdag 4 juni 2013

Current Likes #4
Series: New Girl


De eerste keer dat ik New Girl zag, was ik verliefd. Zo'n heerlijke, vrolijke en grappige serie. Seizoen één heb ik er dan ook doorheen geramd. Toen seizoen twee dan ook uitkwam, was ik ontzettend enthousiast. Alleen dat vertaalde zich raar genoeg niet in het die-hard kijken van de afleveringen. Onlangs herinnerde ik me ineens weer dat ik pas halverwege seizoen twee was en dus ben ik weer begonnen met kijken. And I'm addicted again.

Films: Star Wars Episodes


Ik ben gek op films in alle soorten en maten. De Star Wars films had ik over het algemeen allemaal al "wel eens" gezien, maar nooit achter elkaar en enkelen ook al heel lang geleden. Ik heb onlangs de eerste drie episodes gezien -niet op volgorde van uitkomen, maar op chronologische volgorde: I know, echte fans zullen het niet met me eens zijn, maar this is the way I roll- en ze hebben zo'n indruk op me gemaakt! Onwijs gave films.

Music: The Great Gatsby Soundtrack


Onlangs schreef ik over de film The Great Gatsby. In die review vermeldde ik al hoe gaaf de soundtrack van deze film is. Inmiddels heb ik het album grijs gedraaid -als dat mogelijk is op een iPod- en kan ik niet meer zonder. Ik ben werkelijk geobsedeerd door enkele nummers. Binnenkort komt er een artikel online met mijn favorieten!

Beauty: Zoeva Silk Finish


Anderhalve maand geleden schreef ik er al een review over en inmiddels ben ik nog steeds verslaafd. Hoe ik vroeger mijn foundation met mijn handen aanbracht, kan ik nu niet meer zonder mijn Zoeva kwast. Het is het enige wat ik, naast mijn oplader, meeneem naar mijn vriend als ik daar blijf slapen (ik heb er al make-up staan voor een dagelijkse look). I love this thing!

Beauty: Haar met volume


Ik heb echt het meest stijle haar wat je ooit gaat tegenkomen. Ik gok dat als ik het met een stijltang zou bewerken, het als een soort tegenreactie zou gaan krullen -negatief en negatief wordt toch ook positief? De laatste tijd spray ik mijn haar 's avonds vaak in met een volume spray, om het vervolgens in een draaierige knot op mijn hoofd vast te zetten. Dan lekker een nachtje mee slapen en tadaaa: de volgende ochtend heb je een coupe-de-volume. So easy. 

To do: Decluttering


Voor een tentamen moest ik een documentaire over de consumptie-maatschappij kijken (Surplus: Terrorized into being Consumers -zeker een aanradertje). Ik realiseerde hoe erg ik mijn leven laat beheersen door spullen en besloot daar wat aan te veranderen. Nee, ik ga niet ineens niets meer kopen of alles wegdoen, maar ik ga zeker bewuster nadenken over wat ik wel en niet nodig heb. Ik heb voor mezelf een no-buy ingezet op nagellak en beauty producten, tenzij een product wat ik dagelijks gebruik op is. Kleding en sieraden mag ik van mezelf nog wel blijven kopen. Toen er op Beautygloss vervolgens filmpjes online kwamen van een Amerikaanse dame over decluttering, was ik om: de late voorjaarsschoonmaak moest er toch ook maar van komen (het weer is toch nog slecht). Inmiddels ben ik zeer ver in het proces en heb ik afscheid genomen van verschillende spullen, zelfs wat nagellakjes... Ook hier ga ik een blog over schrijven!


To do: Fitspiratie


De laatste tijd heb ik steeds meer het gevoel dat ik gezonder wil leven. Ik wil niet zozeer afvallen, maar ik wil wel beter in mijn vel zitten. Vandaar dat ik mijn eigen fitheid-projectje ben begonnen. Ik hou een schrift bij waarbij ik voor elke week drie sportoefeningen plan en daarnaast voeg ik mijn  "goals" toe. Zo heb ik voor deze week (week #1) twee keer een 8 minutes abs workout gepland en één keer een fast paced total body cardio & strength workout (beide van Fitness Blender). Later in het proces wil ik er misschien ook bij gaan hardlopen, maar dan wil ik eerst wat fitter zijn. Daarnaast zijn mijn goals voor deze week: minimaal één stuk fruit per dag, de dag beginnen met een glas water en tevens minimaal één flesje water drinken per dag. Hopen dat ik het volhoud!


Liefs DQ

8 opmerkingen:

 1. Ik vind dat nummer van Lana Del Ray heel mooi, maar miss moet ik het verdere album ook maar eens luistern... ;) En goed bezig met je projecten! Cleaning up your life? Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de laatste tijd ook het gevoel dat ik gezonder wil leven! Ook niet om af te vallen, maar gewoon...om gezond te leven haha. Netjes dat je een schrift bijhoudt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe mee! We kunnen het haha :) En het schriftje is als motivatie. Ik heb vrij weinig discipline als het op sporten aan komt, dus ik moet een stok achter de deur hebben.

   Verwijderen
 3. The Great Gatsby moet ik echt eens zien, hoor er zo veel goede dingen over!
  Inspirerende post trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke current likes, ik ben totaal geen fan van star wars

  BeantwoordenVerwijderen
 5. The Great Gatsby was echt een geweldige film, en ook met zo'n prachtige music score

  BeantwoordenVerwijderen