donderdag 27 juni 2013

Picture Perfect #2 Study Weeks
Als ik moet studeren, ben ik ineens een veel trouwere YouTube kijker dan normaal. Afgelopen weken keek ik elke dag in mijn subscription box naar de nieuwe video's die waren geüpload terwijl ik tegenwoordig in normale periodes meestal maar één à twee keer in de week kijk. Hierboven twee van mijn favorieten: Communitychannel en Raywilliamjohnson.Foundation op! Gelukkig had ik nog genoeg back-up...Kiss Me On My Tullips en Red Lights Ahead... Where? zijn twee van mijn all-time favoriete lakjes! Vooral in de zomer vind ik ze onwijs tof: lekker opvallend. Ik draag hier overigens Lemon Cream van Malava.High Tea met een vriendinnetje!Dit was één van de eerste dagen met lekker weer. Ik liep in de stad (verrassend) en had zin in een lekker sapje van de La Place! Jam.Pizza's gemaakt met mijn vriend. Heerlijk.Bloemetjes in huisVoor moederdag de speciale Glossybox besteld. Was uiteindelijk heel leuk en mijn moeder was er zeer blij mee :)


Wooo ik heb het parfum Pulse van Beyonce gewonnen :) Ik was al vergeten dat ik mee had gedaan aan een winactie (op parfumnieuws) en toen kreeg ik ineens een doosje thuis met dit heerlijke parfum en de showergel. Nice surprise!


Lunchen bij Bagels & Beans met mijn zus


Mezelf verwennen met lekkers om de studieweken door te komen


Mijn Decluttering/Opruim project. Gelukkig weet ik nu dat ik genoeg showergel en bodylotions hebt...


De kat van mijn zus en haar boyfriend. Zo cute! Knuffeltime :) Ik wil ook weer een kat.


BOTS. Ik schrijf tegenwoordig artikelen en posts voor een website, gebaseerd op search engine optimization (dit doe ik meer als bijverdienste, dus naast mijn baantje in de supermarkt). Ik had vorige week mijn eerste verdienste uit laten betalen en daarvan Studententijd gekocht.


Shoppen in Hoofddorp met mijn zus (shoplog) en dus maar weer lekker lunchen & drinken. 


Liefs DQ


9 opmerkingen: