maandag 28 november 2016

Wereldkaart aan de Muur

Wereldkaarten hebben iets magisch; ze herinneren ons aan de mogelijkheid de wereld rond te reizen, mysterieuze plekjes te ontdekken en nieuwe landschappen en culturen te ervaren. Via Wereldkaarten.nl kon ik een wereldkaart bestellen en hoewel het even twijfelen was (zo trokken ook deze en deze kaarten mijn aandacht), had ik al snel een keuze gemaakt.

"Wherever you go, go with all your heart" ~ Confucius Je kan de wereldkaarten op verschillende materialen laten afdrukken (plexiglas, aluminium, canvas, hout en poster) maar ik ben voor de meest "praktische" variant gegaan: de poster. Momenteel woon ik nog in een klein schattig kamertje bij mijn ouders, maar als ik ga samenwonen met mijn vriend zou ik graag een grote lijst kopen voor dit kleurrijke pareltje. Behalve de materiaalsoort, kan je zelf ook nog een keuze maken in de grootte. Onder het mom van, als je het dan doet, doe het dan goed, ben ik voor de één na grootste variant gegaan: 120x80 cm. Dit bracht het totale kostenplaatje op €59,95.Adventure awaits 

Ik ben onwijs blij met mijn wereldkaart. De kwaliteit is ontzettend goed, de kaart kwam goed verpakt binnen (opgerold in een langwerpige vierkante doos), de kleuren zijn heel helder en de details zijn prachtig. Bovendien denk ik dat deze variant precies een goede combinatie is van de wensen van vriendlief en ik: vriendlief wilde het liefste een kleurvolle wereldkaart, die je een beetje doet herinneren aan de kaarten die in klaslokalen hangen, en ik wilde het liefst een grote wereldkaart die weliswaar de aandacht naar zich toe trekt, maar toch goed in je interieur past zonder er echt uit te springen. 

Een wereldkaart is een leuke toevoeging aan je interieur. Waarom je je wereldkaart bij Wereldkaarten.nl moet bestellen? Omdat er veel keuze's zijn -zowel in soorten kaarten, als in afmetingen en materialen- en omdat het bestellen, verpakken en bezorgen prima verloopt. Bovendien staan er enkele voorbeeldafbeeldingen op de website waardoor je goed kunt zien hoe de kaarten er in een woonkamer of slaapkamer uitzien. Zo heb ik al enkele voorbeelden met kleinere kaarten gezien die me ook wel aanspreken... Misschien ooit ;)


Voor deze review ontving ik een waardebon ter waarde van €50 van Wereldkaarten.nl; ik heb zelf ook nog €10 ingelegd omdat ik zo enthousiast was over deze specifieke wereldkaart. 

12 opmerkingen:

 1. Ah mooi! Ik zou graag nog eens zo'n ouderwetse schoolkaart aanschaffen - zo eentje met van die houten latjes boven en onder. En dan ook een wereldkaart natuurlijk! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf, het kan echt een leuke toevoeging zijn in je interieur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat onwijs tof en dan cirkels of punaises in waar je bent geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat super tof! Dit zou ik ook echt wel willen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh ja wat een gave toevoeging aan je interieur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie wereldkaart! Dit kan zeker een toevoeging zijn aan je interieur. Ik heb zelf vroeger ook een wereldkaart gehad (een soort poster was dat) en uiteindelijk blijf je toch regelmatig er naar kijken, of ik wel in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat ik deze voor mijn man z'n verjaardag ga kopen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw deze is echt mooi. Prachtig met die ouderwetse kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen