vrijdag 4 juli 2014

Prettybox Juni '14

Toen ik terugkwam van Concert at Sea stond er een Prettybox op me te wachten, iets waar ik wel even blij van werd. Ik gooide mijn weekendtas op mijn bed, schopte mijn schoenen uit en begon aan mijn openingsfeestje van de Prettybox van juni.

Leuk weetje: ook vorige maand plaatste ik een blogpost over de Prettybox. "Anoniem" reageerde daaronder met een bepaald product niet tevreden te zijn waarop Prettybox vervolgens zélf reageerde. Erg attent!

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-website.







O ja, herinneren we onze het kleine voorproefje in de box van vorige maand nog? Een product uit de nieuwe lijn van Benefit! Ik had zelf gehoopt op de eyeliner die net is uitgekomen, maar op dit kaartje zie ik al dat het de mascara is geworden. Ook fijn, alleen jammer dat ik die al eens eerder in een box heb gehad.


Ten eerste de Lipide Crème van Dr. Fix. Een grote tube met crème die je voeten verzorgt. Hier ben ik zeker met de aankomende zomer ontzettend blij mee! Komt altijd goed van pas. -€9,99



Nog een verzorgingsproduct, namelijk een Cuticle Massage Cream van Sally Hanson. Sally Hanson is een zeer bekend merk als het om nagelproducten gaat, dus ik ben hier wel erg benieuwd naar. Ruikt in ieder geval al erg lekker. -€7,95



Van NYC zat er een voor mij onbekend product in, namelijk de Anti-Shine Stick. Dit potlood kan je aanbrengen op glanzende plekjes, waardoor deze gelijk mat worden. Ontzettend handig voor bijvoorbeeld op je t-zone en ook makkelijk mee te nemen in je tas! Deze Anti-Shine Stick kost slechts €2,79.


En dan het product waar we vorige maand al enthousiast over werden gemaakt: een product uit de nieuwe lijn (They're Real) van Benefit. Zoals ik al zei hoopte ik op de eyeliner, omdat die onlangs is uitgekomen, maar het werd de mascara. Een beetje jammer, omdat ik deze al eens eerder in een Glossybox heb gehad. Daarnaast staat er op het kaartje dat het een full-size is, maar ik denk dat dit vrij duidelijk de miniatuur is. Desondanks ben ik er toch blij mee, alleen ik word er niet zo enthousiast van als ik had gehoopt. -€24,95



Tot slot een Take Me Out Liner van Hard Candy. Ik vind dit een ontzettend leuk kleurtje. Als ik niet zoveel zin heb in een heftige ooglook of zwarte eyeliner (alsin: ik ben te lui om het te doen) dan is een kleurend oogpotlood als dit erg handig, omdat het met weinig moeite een beetje pit en kleur aan je ogen toevoegt. -€3,95

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-websiteWil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

14 opmerkingen:

  1. De mascara ben ik heel erg benieuwd naar, de inhoud ziet er best leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het dit keer best wel een leuke inhoud, de mascara is echt super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een erg mooie inhoud!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had de box ook ontvangen, vond hem helaas wat tegen vallen : P

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel sympathiek van Prettybox dat ze zelf op die comment reageerden. Inderdaad wel spijtig dat het de mascara van Benefit werd, en niet de eyeliner. Dat ging goeie promo voor hen geweest zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben heel erg benieuwd naar de eyeliner. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuk! Abbonementje wagen staat op mijn to-do list :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een fijne inhoud, zeg!
    Heel veel plezier ermee.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuk die mascara van benefit, maar wel jammer als je op de eyeliner had gehoopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hmmm ik vind hem dit keer een beetje tegenvallen. Alsnog lijkt de mascara van Benefit me wel wat!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha, ik snap het gevoel als er iets leuks op je wacht! Ik heb één keer de WAATbox besteld en ik was ook helemaal blij toen 'ie aankwam en ik 'm open mocht maken :) . Mooie producten zitten erin! Wel raar dat de mascara miniatuur is in plaats van full-size. Ik ben erg benieuwd naar het product van Sally Hansen!

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. de mascara van benefit lijkt me wel fijn ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zo'n boxes zijn altijd wel tof vind ik. En ik kan eerlijk gezegd nooit een mascara op 3 maand tijd opmaken (voor hij aan vervanging toe is) dus zo'n miniatuurtje zou ik niet zo erg vinden.

    BeantwoordenVerwijderen