vrijdag 11 juli 2014

Picture Perfect #10 Beter Laat Dan Nooit





Het blijkt maar weer dat ik véél te lang wacht met het plaatsen van Picture Perfects, want volgens mij zijn de eerste foto's in deze Picture Perfect al van meer dan twee maanden geleden. Maar dat terzijde. Ik kocht bij de Etos deze lekkere bodymists van Victoria Secret die inmiddels in mijn kast staan te prijken.


Ik ben gek op Milka. Ik ben gek op Daim. Ik ben gek op popcorn. Kan niet meer fout gaan toch?


Ontbijtje in bed. Ook wel eens leuk.


Ik ging met mijn vriend naar de bioscoop (geen idee meer welke, lijkt alweer eeuwen geleden (is het ook een beetje)) en besloot het stukje vanaf het station te lopen. Breda blijft altijd prachtig. 


Inmiddels staat er zelfs al een recensie van online, maar ik las Sletvrees van Sunny Bergman. Fantastisch boek die mijn blik echt veranderd heeft. Zeker een aanradertje! 



Een stukje uit Sletvrees over de mannen die voor de Abercrombie & Fitch poseren. 


Ik ging een weekendje met mijn vriend naar de caravan van mijn ouders in Zeeland. Het was heerlijk en we hebben zeker genoten. Hier hadden we een filmmiddag met "enkele" snacks... 


In de lift op de universiteit! Ik had een afspraak met mijn scriptiebegeleider. 


Ja, zo oud zijn deze foto's: paashazen. Ik had één mijn ouders gehad en één van mijn vriend en ze waren beide heerlijk. Ik ben momenteel geen die-hard fan van chocolade meer, maar paashazen maken me altijd blij.


Grease op tv! Deze scène is echt het beste! Ik wil ook nog eens als Sandy verkleed met carnaval, met zo'n gave discopants en blonde krullen, ze is zo stoer. 


Noooo! De laatste tijd één van mijn favoriete blushes, "Innocence". Laten vallen. Fijn.




Hello world! Mijn telefoonhoesje (Ebay) matcht bij mijn nagellak. 


Koningsdag (pfiew, ik moet mijn Picture Perfects écht eerder bijwerken)! Ik had eigenlijk niet echt iets oranjes, dus ik kocht een oranje sjaaltje bij de Pieces en dit leuke hoofdbandje met oranje bloemetjes bij de Claire's. 


Ik keek That Awkward Moment. Had er hele hoge verwachtingen van (hoe tof is de trailer?) maar ik vond de film heel anders dan verwacht; een stuk serieuzer. Toch nog leuk, maar bij lange na niet zo leuk als ik had gehoopt.


Jammie! Kant-en-klare blueberry pannenkoekjes van de Appie.


En ik heb de hele The Lord of the Rings-trilogie opnieuw bekeken. Gewoon, omdat het kan. Magische films blijven dit!



Tijd voor een ijsje! Volgens mij had ik hier Kinder Bueno en Strawberry Cheese Cake. Jummie.


Mijn dag begon goed met een Dr. Pepper en een zonnetje voor mijn rit naar de universiteit. Toen ik eenmaal weer terug was in Breda en naar huis wilde fietsen, lag mijn ketting eraf. Fijn. Zeker aangezien ik niet echt handig ben met fietsen. Ik besloot de weg naar huis te lopen (8 km in de hitte, jeej).


Maar toen kwam moeders tot de rescue met het kleine blauwe Fordje Ka. Het was even proppen, maar uiteindelijk kon ik gewoon naar huis rijden ipv lopen!


Don't Ya Just Love OPI? uit de Holland collectie. 


Studeren, studeren, studeren en... o ja, Harry Potter lezen.


Deze zagen jullie al in mijn plog voorbij komen: SPSS voor mijn scriptie.


En tot slot werd ik ingebouwd bij de Jumbo. Ik wilde even snel naar de apotheek, maar toen ik terugkwam kon ik niet meer weg. Ik stond al bijna op het punt de auto te laten staan en naar huis te lopen (5 minuutjes afstand ofzo) toen de chauffeur de vrachtwagen verzette. Thank god. 

Deze Picture Perfect bevat ontzettend veel oude foto's -ik moet het echt beter bijhouden- maar ik wilde ze jullie ook niet onthouden. Hopelijk volgt de volgende hier snel op, dan zit ik weer in mijn normale ritme.

19 opmerkingen:

  1. Wat een fijne foto's! En leuk dat jij zoveel leest. Moet ik ook weer meer doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was één van mijn voornemens dit jaar, meer lezen. En als je dan eenmaal weer begint, ben je al snel weer verslaafd :) X

      Verwijderen
  2. Leuke fotos!! Ik vind je telefoonhoesje echt nog steeds zo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's en ooh die popcorn variant van Milka vond ik erg lekker. HAHA ik heb geen geduld, ik zou de auto denk ik ergens parkeren en gewoon naar huis lopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik stond op het punt om dat ook te doen, werd alweer helemaal chagrijnig van het wachten haha. Maar gelukkig kwam toen net de chauffeur eraan. X

      Verwijderen
  4. Hoeveel kosten die VS bodyspray bij de Etos? En dat telefoonhoesje zag ik ook op Ebay :D Printjes zijn altijd zo vrolijk :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgens mij waren die €10 per stuk, maar het was op=op dus gok dat ze er niet meer zijn. Een tijdje terug zijn ze nog een keer terug gekomen, dus zou het krantje in de gaten houden! X

      Verwijderen
  5. Wat een mooie foto's :-D Mooi lakje van OPI!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. die VS body mists zijn inderdaad super! ik ben ook slecht in zo'n foto dagboeken :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke foto's! Strawberry Cheesecake ijs vind ik zo lekker! Ik krijg er nu meteen zin in haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gezellig blogje en oeh ja ontbijt op bed. Daar doe ik het ook goed op! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke foto's! Wat jammer van je blush :(

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke foto's! En wat een leuk hoesje! Ik ben gek op olifanten! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die 'enkele snacks' in de caravan zien er geweldig uit ! :)

    BeantwoordenVerwijderen